Betingelser

Vi sender ut varene 1-5 virkedager etter at ordren er behandlet. Du vil motta en mail som bekreftelse på at bestillingen din er mottatt. Hvis en bestillt vare blir utsolgt, ettersendes den selvsagt uten kostnad for deg. Dette vil du også få beskjed om på mail. 

Betaling og frakt Vi ønsker betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden. Fast porto på 50,- på alle pakker i Norge. Alle pakker sendes som a-post og tar som regel 1-3 dager.


Personopplysninger. Design by Marte Helgetun AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon Når du handler hos Design by Marte Helgetun AS blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Avbestilling Dersom du ønsker å avbestille varene kontakter du oss på mail marte@helgetun.no, så hjelper vi deg. 

Reklamasjon Skulle det være noe du ikke er fornøyd med, kontakt oss på mail marte@helgetun.no, så finner vi en løsning. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett Du har 14 dagers angrefrist ved kjøp av varer via internett, fra den dagen du mottar varen. Hvis du ikke vil beholde varen, fyll ut returskjemaet, eller gi oss beskjed, marte@helgetun.no, og send varen(e) i retur. Viser til forbrukerrådets portal, for utfyllende informasjon.

Bytte Hvis du ikke blir fornøyd med fargen, eller av andre grunner ønsker å bytte garnet, send oss en mail, så avtaler vi nærmere. marte@helgetun.no 

Skulle noe være uklart, kontakt oss på marte@helgetun.no 


Design by Marte Helgetun AS Røssmovegen 23, 6650 Surnadal. marte@helgetun.no 
telefon 93022838.  Org nr: 998 871 417 MVA