Ukens favoritt - Babyluer og 2 nøster fin

 

Denne uken er det boken Babyluer som er ukens favoritt. Du får 2 nøster fin og boken Babyluer for 198,- da får du over halv pris på boka :)
gå til tilbudet her: Ukens favoritt 2 nøster fin og boken babyluer.

Del på: Pin It

Gratis frakt ut uka

 

Vi tester oppgradert nettbutikk :) Etter litt turbulens i nettbutikken de siste dagene, har vi nå fått oppgradert til en mere stabil løsning. Butikken ser helt lik ut, men den skal være kjappere og mere stabil.

For å få testet ut skikkelig kjører vi i gang kampanjen GRATIS FRAKT UT UKA. Tilbudet gjelder til og med Søndag 19. oktober.

Bildet er fra boken Strikk til barn som også er Månedens tilbud med 30% rabatt den måneden :)

Del på: Pin It

Ut med noe gammelt inn med noe nytt

I går hadde jeg tidenes lagertømming av garnet Sterk. Måtte nok desverre skuffe mange som enten ikke fikk det med seg, eller som ikke fikk det de bestilte. Det gikk ikke mer enn en halvtime fra salget startet til hyllene var helt tomme...

Men dette betyr at jeg får plass til denne nye kvaliteten. Merinoull fra Sandnes Garn. Garnet finnes i den nydeligste fargepalett. Det kommer flere farger etter hvert. Strikkefastheten er 22 masker = 10 cm på pinne nr 3,5. Garnet er spunnet slik at det blir elastisk og er veldig godt å strikke med. Resultatet blir elastisk, jevnt og fint. Dette garnet kan du godt bruke i oppskrifter som bruker Line, Mirasol eller Babysilk. Det er bare å justere litt :)

 

Del på: Pin It

Ukens tilbud - 50% på STERK

 

Inn med noe nytt, og ut med noe annet. Denne gangen er det Sterk som må vike for nye kvaliteter. Sterk er et nydelig garn som er perfekt til sokker og mønsterstrikking. 50% avslag så lenge lageret rekker. Lageret er begrenset, så her lønner det seg å handle raskt :) Jeg sender det jeg har når fargene tømmes, og tar ut fargene så snart jeg går tom.

UTSOLGT! 

Del på: Pin It

Tid for varme bukser i barnehagen

 

Det har blitt høst og ungene trenger noe varmt å leke i. Jeg har laget en klassisk selebukse til barnehagebruk. Denne selebuksen er strikket i Mirasol slik at den er akkurat passe tynn og akkurat passe varm og ikke minst god å ha på. Med seler blir den anda litt tøffere. Den har en liten forhøying bak slik at den sitter godt over baken. Buksen passer like godt til gutter som til jenter. Det kommer snart mønster på denne :)

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler