Rene julekvelden midt på sommeren

Når det dukker opp en bilog bærer inn kassevis med PUKKA te da er det rene julekvelden mitd på sommeren :) Og det har dukket opp flere nye smaker i sortimentet. Jeg tester ut nye smaker hele dagen :) De har også flere teer som egner seg veldig godt som iste nå i varmen!
Del på: Pin It

Sommertilbud! Pinneskrin med innhold

I hele juli er det tilbud på pinneskrinet med Symphonie Rose tupper og vaiere til 995,-
Da får du 8 par tupper fra 3-7mm og 4 vaiere.

Det er sommer og ferietid. Men jeg kommer til å sende ut varer i sommer, to til tre ganger i uka. Innimellom skal vi rydde og ordne det fint på gården. Vi skal på vår første campingtur med telt sammen med en hel skokk med unger, tanter, onkler og besteforeldre. Det gleder jeg meg veldig til, selv om jeg ikke er like sikker på at jeg sier det samme når vi kommer hjem igjen :) og så skal jeg fortsette på flere modeller til den nye boka. Jeg ønsker dere en riktig god sommer!
-  tar dere turen innom bloggen min av og til vil det nok dukke opp en og annen sak gjennom sommeren også ...


Del på: Pin It

Ukens tilbud - 20% på alle knapper


Når du har strikket ferdig jakken du har jobbet med, "lenge" er det veldig artig å se hvordan den blir med knappene på. Prikken over i'en. Jeg finner ofte knappen først, så kommer ideene rundt hva jeg skal bruke de til etter hvert... men så er jeg kanskje litt i overkant glad i knapper også da :) Pytt sann - det kunne vært værre! 

Denne uken er det 20 % på alle knapper :)

Del på: Pin It

Endelig! - mønsteret på dette seleskjørtet er straks klart


Denne vesle selekjolen er strikket i gråblå Line fra Sandnes garn. Jeg vet det er mange som har ventet på denne oppskriften. Denne modellen viste jeg fram for veldig lenge siden, men jeg var ikke helt fornøyd, og da legger jeg ikke ut mønster... Jeg måtte strikke den på nytt i et mere stødig garn for at den skulle bli slik jeg hadde sett for meg. 

Men nå er mønsteret like rundt hjørnet :)

Skjørtet blir veldig fint med en enkel hvit t-skjorte og tøffe tights til. Passer like fint til høsten som nå om sommeren.

Seleskjørtet har også fine detaljer på baksiden :)
I løpet av neste uke kommer mønsteret.

Del på: Pin It

Nytt mønster! - Solkjolen klar i nettbutikken


Nå ligger mønsteret på solkolen klart i nettbutikken min :)
du kan enten kjøpe materialpakken her, eller bestille mønsteret her. du kan også få tilsendt mønsteret på pdf hvis du heller ønsker det.

Ønsker dere en finfin sommer, og minner om at nettbutikken er åpen 24 timer hele sommeren :)

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler