Nytt mønster! - Himmelblå kjole

Da kommer høstens første mønster Himmelblå kjole :) Kjennes veldig godt ut å endelig være igang igjen etter sommeren. Skole og barnehagestart kan av og til trekke ut i det lengste. - man må gjennom høstens omgangssyke, feber og vannkopper før man er i skikkelig gjenge igjen. Jeg lærer aldri... Så her sitter jeg å jubler i all stillhet :) 

Et ærlig forsøk på å fotografere modellen i "stikk-av-modus" himmelblå kjole mønsteret finner du her.

Mønsteret på den himmelblå kjolen finnes i størrelse 1-6 år, men kommer snart i større størrelser også :) 

 

Del på: Pin It

NYHET! Jeg har fått inn hjertehengeren

Endelig har jeg lyst til å rope ut til alle sammen! - men det er ikke sikkert like mange av dere er like entusiastiske som meg over en metallhenger med hjerte på. Hjertehengeren har vært med meg siden jeg startet bloggen, og jeg har hatt kun denne ene som jeg har brukt på mange av fotoopptakene mine. Jeg har fått mange spørsmål om den på mail og i kommentarer her og der:) På disse bildene viser jeg hengeren brukt på søt tunika og lett liten lintopp. 

 

Og nå har jeg funnet leverandøren og kan tilby den til dere :) hjertehengeren min. Jeg har to ulike størrelser, en som passer til baby og en til barn. Dette er prikken over i´en.

 

Del på: Pin It

Velkommen innom butikken min!

Høsten nærmer seg og jeg har allerede startet å fylle opp kalenderen med klubber og foreninger som ønsker å få en egen strikkekveld her hos meg. Så hvis dere er en gjeng med strikkere så ikke nøl med å ta kontakt på mail: marte@helgetun.no så finner vi en kveld som passer. Til dere som var på besøk hos meg i vår, så er dere hjertelig velkommen til en ny kveld nå i høst! 

Åpningstider i butikken i AUGUST
Torsdag 14. og 28. august har jeg åpen butikk fra kl 14-17 

I SEPTEMBER starter jeg på igjen med STRIKKEtorsdag hver torsdag kveld fra kl 20 og utover kvelden.
Der er det rom for alle både nybegynnere og litt mere erfarne strikkere.
Jeg er så glad i disse kveldene for jeg lærer noe nytt nesten hver gang:)

Del på: Pin It

NYHET! Himmelblå kjole med hjerte

Denne sjarmerende himmelblå kjolen har jeg strikket med tanke på barnehage- og skolestart :) den er strikket i to kvaliteter fra Dreamlineserien stålgrå Sky som er en blanding av silke og alpakka og himmelblå Air som er et slkikkelig tynt pusegarn. Hjertet er sydd på i etterkant med maskesting.

 

Kjolen er sterkt inspirert av lillebrorgenseren som finnes i boken "I all enkelhet" så her har du en perfekt søskenmatch :) Dette mønsteret kommer i høst!Del på: Pin It

Da har jeg kåret en vinner av pinneskrinet ...

I kveld har vi kåret den heldige vinneren av pinneskrinet som er fylt med Symphonie Rose tupper og vaiere. "Lang trommevirvel" Gratulerer til Rannfrid, du er den heldige vinneren og jeg har sendt deg en melding :)

Denne måneden er det pinnemappen med strømpepinner i Symphonie Rose som dere kan vinne. Ta en titt her :) ikke glem å delta der ... Kanskje er det du som stikker av med premien!

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler