Månedens tilbud – Oktober

 

Kalenderen viser oktober og den første frostnatta har allerede meldt seg. Etter en fantastisk sommer har tiden kommet for å varme seg med litt strikking. Jeg feirer at "Strikk til barn" har kommet ut på Svensk og Dansk (Tysk kommer litt senere i høst) og gir dere hele 30% på boken (norsk utgave) "Strikk til barn - sjarm i hver maske" En perfekt gave til deg selv eller en strikkeglad venn.

 

Samtidig gir jeg dere en oppskrift fra boken gratis :) Knutelue gratisoppsrkiften og materialpakken finner dere her!

Del på: Pin It

Ukens favoritt - Tre søte babytepper

Denne uken er det disse tre søte babyteppene som er ukens favoritt og nedsatt med 20%. Du får med oppskrift på alle tre teppene, i to ulike størrelser :) Teppene er strikket i BabySilk fra Du Store Alpakka på pinne 3,5 og er den fineste gaven du kan gi til de aller minste.

Det perlestrikkede teppet er strikket i fargen gråblå 333, fletteteppet i Natur 301, og det stripete tepept i fargen Sand 324. Gå til ukens favoritt her ››

Del på: Pin It

Ukens favoritt - 4 fine halser i Fin

 

Høsten er en deilig tid syns jeg. Det knitrer i peisen og strikketøyet varmer i fanget. Denne uken gir jeg dere 20% på materialpakken fire fine halseer :) og de er alle fire gratisoppskrifter som kan lastes ned som pdf. "Perlestrikket hals" - "Patentstrikket hals" - "Hals med flette" og "Rillestrikekt hals"

 These patterns are also translated into English

Del på: Pin It

NYTT MØNSTER - Klassisk cardigan

Det blir aldri nok strikkejakker til de søte små. Jeg var ute etter å lage en helt klassisk cardigan i den riktige fargen og den riktige teksturen. Slik kom jeg fram til at denne blandingen måtte bli den beste :) Den er strikket av to tråder, Silk Mohair fra Sandnes og Soul fra Du Store Alpakka. Jeg er så heldig å kunne plukke garn fra øverste hylle og ikke tenke så mye på hvem som produserer garnet, kun på kvalitet.

En superlett cardigan strikket i to ulike kvaliteter på pinne nr 5,5. Jakken er strikket fra toppen og ned noe som gjør det veldig enkelt å tilpasse lengden på ryggen og ermene. Som en bonus, nesten helt uten monteringsarbeid... Denne jakken passer fint både til gutter og jenter :)

 

Del på: Pin It

Ukens favoritt - Booties i patent

 

Denne helga er det Booties i patent som trekkes fram som favoritt. Størrelsene er 0 - 4 år. Materialpakken som inneholder garnet du trenger, knappene og mønsteret. Materialpakken får du nå til 20% NÅ 116,- 

This pattern is also translated into English.

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler