Tid for varme bukser i barnehagen

 

Det har blitt høst og ungene trenger noe varmt å leke i. Jeg har laget en klassisk selebukse til barnehagebruk. Denne selebuksen er strikket i Mirasol slik at den er akkurat passe tynn og akkurat passe varm og ikke minst god å ha på. Med seler blir den anda litt tøffere. Den har en liten forhøying bak slik at den sitter godt over baken. Buksen passer like godt til gutter som til jenter. Det kommer snart mønster på denne :)

Del på: Pin It

Ukens favoritt - Tre søte babytepper

Denne uken er det disse tre søte babyteppene som er ukens favoritt og nedsatt med 20%. Du får med oppskrift på alle tre teppene, i to ulike størrelser :) Teppene er strikket i BabySilk fra Du Store Alpakka på pinne 3,5 og er den fineste gaven du kan gi til de aller minste.

Det perlestrikkede teppet er strikket i fargen gråblå 333, fletteteppet i Natur 301, og det stripete tepept i fargen Sand 324. Gå til ukens favoritt her ››

Del på: Pin It

NYHET! Himmelblå kjole med hjerte

Denne sjarmerende himmelblå kjolen har jeg strikket med tanke på barnehage- og skolestart :) den er strikket i to kvaliteter fra Dreamlineserien stålgrå Sky som er en blanding av silke og alpakka og himmelblå Air som er et slkikkelig tynt pusegarn. Hjertet er sydd på i etterkant med maskesting.

 

Kjolen er sterkt inspirert av lillebrorgenseren som finnes i boken "I all enkelhet" så her har du en perfekt søskenmatch :) Dette mønsteret kommer i høst!Del på: Pin It

Gratis mønster - enklere labber finner du neppe


Disse søte labbene er de enkleste labbene du kan strikke. Disse som er strikket i str (20) passer perfekt til veslejenta mi på litt over året som bruker sko i størrelse 19-20.

Jeg brukte ett nøste med Kashmiralpakka, pinne nr 5 og to fine knapper på 15mm.
Her finner du materialpakken og gratis oppskrift :)

Del på: Pin It

En klassisk cardigan til sommeren


Nå gleder jeg meg virkelig til sommeren nå. Planene for hagen starter å ta form og gravemaskinene er ikke langt unna. Da gjenstår det å sette seg ned å se at gresset gror :) Her på Nordmøre er det ikke alltid like varmt hele dagen. Og vi som har ei lita ei som gjerne står opp før fuglene, fant jeg ut at hun trengte en klassisk cardigan til å ha utenpå sommerkjolen. 

Jakken er strikket i Silk Mohair fra Sandnes Garn og Soul fra Du Store Alpakka. Noe som ble en veldig fin blanding. Den er like myk og god som den ser ut som! Den er strikket fra toppen og ned noe som gjør at det nesten ikke er monteringsarbeid på denne jakken :)

Mønster kommer ...

 

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler