Ukens favoritt - Tre søte babytepper

Denne uken er det disse tre søte babyteppene som er ukens favoritt og nedsatt med 20%. Du får med oppskrift på alle tre teppene, i to ulike størrelser :) Teppene er strikket i BabySilk fra Du Store Alpakka på pinne 3,5 og er den fineste gaven du kan gi til de aller minste.

Det perlestrikkede teppet er strikket i fargen gråblå 333, fletteteppet i Natur 301, og det stripete tepept i fargen Sand 324. Gå til ukens favoritt her ››

Del på: Pin It

NYHET! Himmelblå kjole med hjerte

Denne sjarmerende himmelblå kjolen har jeg strikket med tanke på barnehage- og skolestart :) den er strikket i to kvaliteter fra Dreamlineserien stålgrå Sky som er en blanding av silke og alpakka og himmelblå Air som er et slkikkelig tynt pusegarn. Hjertet er sydd på i etterkant med maskesting.

 

Kjolen er sterkt inspirert av lillebrorgenseren som finnes i boken "I all enkelhet" så her har du en perfekt søskenmatch :) Dette mønsteret kommer i høst!Del på: Pin It

Gratis mønster - enklere labber finner du neppe


Disse søte labbene er de enkleste labbene du kan strikke. Disse som er strikket i str (20) passer perfekt til veslejenta mi på litt over året som bruker sko i størrelse 19-20.

Jeg brukte ett nøste med Kashmiralpakka, pinne nr 5 og to fine knapper på 15mm.
Her finner du materialpakken og gratis oppskrift :)

Del på: Pin It

En klassisk cardigan til sommeren


Nå gleder jeg meg virkelig til sommeren nå. Planene for hagen starter å ta form og gravemaskinene er ikke langt unna. Da gjenstår det å sette seg ned å se at gresset gror :) Her på Nordmøre er det ikke alltid like varmt hele dagen. Og vi som har ei lita ei som gjerne står opp før fuglene, fant jeg ut at hun trengte en klassisk cardigan til å ha utenpå sommerkjolen. 

Jakken er strikket i Silk Mohair fra Sandnes Garn og Soul fra Du Store Alpakka. Noe som ble en veldig fin blanding. Den er like myk og god som den ser ut som! Den er strikket fra toppen og ned noe som gjør at det nesten ikke er monteringsarbeid på denne jakken :)

Mønster kommer ...

 

Del på: Pin It

Ukens favoritt! Salgstallene skyter i været

I helga fikk jeg en veldig hyggelig melding fra Gyldendal Norsk Forlag. Boka mi "Strikk til barn - Sjarm i hver maske" selger over all forventning. Jeg turde nesten ikke tro det når jeg fikke beskjeden, men opplaget på boka er oppe i 17 000 til høsten, når den svenske og danske utgaven kommer. 


Jeg har gått rundt i lykkerus hele helgen :) Dette gjør det ekstra stas å jobbe med modellene til den nye boken, til voksne. Men for å være helt ærlig kom det nok noen ekstra sommerfugler i magen også ...

Boka mi  "Strikk til barn - Sjarm i hver maske" er ukens favoritt og jeg selger den signert til 20% denne uken.
   


 

 

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler