Endelig! - mønsteret på dette seleskjørtet er straks klart


Denne vesle selekjolen er strikket i gråblå Line fra Sandnes garn. Jeg vet det er mange som har ventet på denne oppskriften. Denne modellen viste jeg fram for veldig lenge siden, men jeg var ikke helt fornøyd, og da legger jeg ikke ut mønster... Jeg måtte strikke den på nytt i et mere stødig garn for at den skulle bli slik jeg hadde sett for meg. 

Men nå er mønsteret like rundt hjørnet :)

Skjørtet blir veldig fint med en enkel hvit t-skjorte og tøffe tights til. Passer like fint til høsten som nå om sommeren.

Seleskjørtet har også fine detaljer på baksiden :)
I løpet av neste uke kommer mønsteret.

Del på: Pin It

Ny modell - solkjole i Line


Dette er en kjekk liten kjole som er perfekt til varme sommerdager. Solkjolen er strikket i garnet Line fra Sandnes Garn som er en blanding av bomull, lin og viskose, en sval og vakker blanding. Strikket på pinne nr 4. Mønster kommer denne uken :)

Del på: Pin It

Ukens favoritt - nå som nedlastbar pdf fil

Jeg fortsetter denne uken med nok en kjole som ukens favoritt, og gir dere 20% på denne fine kjolen med flettet liv.

Samtidig jobber jeg for harde livet for å få ut nedlastbare pdf filer til dere. Hvis dere ønkser mønster kun tilsendt som pdf, så slipper dere nå fraktkostnaden :) jeg har fått lagt ut noen mønstre, og de tikker ut i nettbutikken ett etter ett. jeg har som mål å få ut alle før helgen... Denne kjolen er ligger ute både som materialpakke, mønster hvor du kan velge nedlastbar pdf i nettbutikken! valget om pdf får du i handlekurven

Del på: Pin It

Gratis mønster - enklere labber finner du neppe


Disse søte labbene er de enkleste labbene du kan strikke. Disse som er strikket i str (20) passer perfekt til veslejenta mi på litt over året som bruker sko i størrelse 19-20.

Jeg brukte ett nøste med Kashmiralpakka, pinne nr 5 og to fine knapper på 15mm.
Her finner du materialpakken og gratis oppskrift :)

Del på: Pin It

Ukens favoritt - sommerkjole med perlestrikket liv til 20%


Nå er det skikkelig sommerstemning på kontoret. Da var det naturlig sette på denne fine sommerkjolen som ukens favoritt og gi 20% i avslag på den. Den er strikket i garnet fin fra Du Store Alpakka, som er en blanding av silke og alpakka, en perfekt miks til sommeren :)

Størrelsen går fra baby til 8 år.

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler