Ukens favoritt - Babyluer og 2 nøster fin

 

Denne uken er det boken Babyluer som er ukens favoritt. Du får 2 nøster fin og boken Babyluer for 198,- da får du over halv pris på boka :)
gå til tilbudet her: Ukens favoritt 2 nøster fin og boken babyluer.

Del på: Pin It

Tid for varme bukser i barnehagen

 

Det har blitt høst og ungene trenger noe varmt å leke i. Jeg har laget en klassisk selebukse til barnehagebruk. Denne selebuksen er strikket i Mirasol slik at den er akkurat passe tynn og akkurat passe varm og ikke minst god å ha på. Med seler blir den anda litt tøffere. Den har en liten forhøying bak slik at den sitter godt over baken. Buksen passer like godt til gutter som til jenter. Det kommer snart mønster på denne :)

Del på: Pin It

Søt liten frøken i en søt liten tunika

 

Jeg måtte ta noen bilder av Ellen i går da hun kom hjem fra barnehagen i den søte tunikaen, for å vise dere hvordan den er i bruk :) Modellen er strikket i størrelse 1 år og hun bruker den enda. Jeg liker plagg som kan vokse med barna, den startet som en kort tunika-kjole i vinter og nå som en kortere tunika. Ellen var 1 år i januar. 

Søt liten tunika er strikket i BabySilk noe som gjør den akkurat padsse god og varm nå om høsten. Fargen heter 343 Lyng og er helt nydelig til dongeri, grått og hvitt. Her finner dere materialpakken. 

Del på: Pin It

Nytt mønster! - Himmelblå kjole

Da kommer høstens første mønster Himmelblå kjole :) Kjennes veldig godt ut å endelig være igang igjen etter sommeren. Skole og barnehagestart kan av og til trekke ut i det lengste. - man må gjennom høstens omgangssyke, feber og vannkopper før man er i skikkelig gjenge igjen. Jeg lærer aldri... Så her sitter jeg å jubler i all stillhet :) 

Et ærlig forsøk på å fotografere modellen i "stikk-av-modus" himmelblå kjole mønsteret finner du her.

Mønsteret på den himmelblå kjolen finnes i størrelse 1-6 år, men kommer snart i større størrelser også :) 

 

Del på: Pin It

NYHET! Himmelblå kjole med hjerte

Denne sjarmerende himmelblå kjolen har jeg strikket med tanke på barnehage- og skolestart :) den er strikket i to kvaliteter fra Dreamlineserien stålgrå Sky som er en blanding av silke og alpakka og himmelblå Air som er et slkikkelig tynt pusegarn. Hjertet er sydd på i etterkant med maskesting.

 

Kjolen er sterkt inspirert av lillebrorgenseren som finnes i boken "I all enkelhet" så her har du en perfekt søskenmatch :) Dette mønsteret kommer i høst!Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler