Ny modell

Siste nytt på pinnene: Jeg var så heldig å få en stor pakke fra POMPdeLUX inn døra sist uke. Da måtte jeg legge voksenstrikkingen litt til side, for å strikket en tunika til vesla som skulle passe de fine buksene. Jeg bruker som dere sikkert har sett ofte POMPdeLUX klær som tilbehør til mine strikkedesign når jeg fotograferer. De passer så godt til de dempede fargene jeg ofte strikker med. 

Strikkeoppskriften på denne søte tunikaen kommer i løpet av neste uke. Den er strikket i BabySilk fra Du Store Alpakka i den fineste lillafargen, og den når henne like under bleien... Helt perfekt når storparten av dagen går med til å ramle og reise seg igjen :)

Del på: Pin It

Nyhet! mønsteret på finvesten er klart


Da er materialpakken på Finvesten klar i nettbutikken min i størrelser fra 1-6 år. 
Det kommer dager for å pynte seg. Her har jeg en vest strikket i SilkeAlpakka fra Sandnes Garn. Den er strikket i et enkelt men veldig effektfult strukturmønster, har de fineste stjerneknapper. Vesten passer perfekt til både 17. mai og juletrefesten..

Ønsker du å kjøpe kun mønstert må du vente med tålmodighet noen uker til...

Del på: Pin It

Ukens favoritt – Nostalgi


Den søteste kjolen Nostalgi passer perfekt til vårens og sommerens selskap. Oppskriften finner du i boken "I all enkelhet" og denne uken er det 20% på matereialpakken...

Del på: Pin It

Ukens Favoritt - Kjærlighetsjakke med skjørt

Denne uken kan dere få kjøpt dette settet med 20% rabatt. Perfekt for små jenter som vil pynte seg utover våren. Nydelige Signe viser stolt fram antrekket. Kjærlighetsjakke med et enkelt skjørt.

Det er en søt liten jakke med brodert "Love" nede på den ene siden. Til jakken er det et lite fint skjørt i samme farge som dekoren på jakken. Jakken er strikket i lys grå Mirasol 2009 på pinne nr 3,5 og skjørtet og kantene med blågrå BabySilk 333.


Foto: Nathan W. Lediard

Dette settet er fint i flere fargekombinasjoner. Sand / lyng, lys grå / korall, Koksgrå / sand og ellers den kombinasjonene du måtte ønske. Lek deg med fargekombinasjoner og lag ditt eget sett...

  

  

 

Del på: Pin It

Bestselgere i nettbutikken

Dette er modeller fra boken min som jeg selger mye av i butikken min :) Kosekåpen er veldig anvedelig og passer både til kjoler og bukse.

Drømmeboleroen er rask og strikke, og strikket i verdens mykeste garn. Dreamline fra Du Sitre Alpakka, og den holder seg fin lenge. Førskolegenseren en praktisk hverdagsgenser med lomme på magen. Du finner dem her, og det kommer mer ...

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler