Bli med i trekningen av garn til en verdi av 1000,-


Vi feirer nasjonaldagen med å gi bort en pakke med valgfritt garn til en verdi av 1000,-

Du er med i konkurransen ved å dele dette innlegget på Facebook "Ja vi elsker garn!"  Når du har gjort det, skriver du liten hilsen her for å bli med i trekningen ;) vinneren offentliggjøres på mandag!

Gratulerer med dagen!

Del på: Pin It

Nye farger i Silk Mohair garn


Det har kommet flere farger av Silk Mohair i nettbutikken. Sandnes Silk Mohair 60% kid mohair, 15% ull, 25% silke er det eksklusive mohair garnet for den kresne. En trenger ikke mange nøster for å strikke et luftig og lett plagg. Egner seg bra til å strikke sammen med andre kvalitet. Veldig fint sammen med SilkaAlpakka, Tynn Alpakka og Soul, men også nydelig alene.

Jeg er så heldig å kunne ta inn det beste garnet fra de beste leverandører og mikse sammen akkurat det jeg måtte finne på. Litt slik som dere egentlig, som heller ikke er avhengig av å strikke fra kun en leverandør... Heldige er vi for det finnes så mye fint garn der ute :) 

Del på: Pin It

Vårstemning i fjæra i dag


I dag tok jeg med meg kameraet og noen ferdigstrikkede modeller ned i fjæra for å kose meg litt. Denne lille sommertoppen i garnet Line, har jeg laget til Ellen så hun kan ha i sommer. 

Den er strikket i garnet Line som er en blanding av lin, viskose og bomull. Toppen er strikket på pinne 4, i en nydelig blågrå farge, og pynetet med to enkle treknapper

Var så heldig å få hilse på gamle kjente ved sjøen i dag :) Alltid like hyggelig å komme tilbake.

Garnet Line er et veldig fint garn hvor strukturen kommer godt fram. Kanten nede er strikket i dobbel perlestrikk. Jeg ser for meg denne sommertoppen til en enkel tigts, eller et fint lite sommerskjørt. Eller som en vest utenpå en langermet body med et par tøffe bukser til. Oppskrft kommer.

Tok like godt med meg noen plagg til ned i fjæra i dag. Her er en bitte liten smakebit av noe som kommer på bloggen i tiden framover :) Ønsker dere med dette en fantastisk fin helg. Jeg skal bruke den til å planlegge hvordan hagen vår skal bli. Skal ikke se helt bort i fra at det kan bli en liten inspirsjonstur innom Hageland også... På gjensyn! 

 

Del på: Pin It

BLING et helt nytt garn fra Du Store Alpakka


Bling er vårens nye garn fra Du Store Alpakka og det lever opp til navnet sitt. Dette er et garn det er fint å kombinere med andre kvaliteter får å få den effekten du ønsker. Denne kvaliteten kommer i fem farger, hvit, gull, sølv, sort og rød. 

Jeg har laget noen prøver med Air for å se hvordan det ble i bruk. Den gullfergede tråden blandet jeg med to tråder kamelfarget Air og strikket en glattstrikket tubehals. 2 tråder Air og en tråd bling ble en veldig fin effekt :) 

Den sølvfargede tråden strikket jeg sammen med en tråd grå Air og fikk et lett og luftig resultat i patentstrikk. Garnet er veldig drøyt så du trenger ikke mange nøstene for å få det til å glitre. Se Bling-garnet her

Del på: Pin It

NYHET! Nye farger og nytt garn i nettbutikken

Ny datamaskin, nesten slik at man jobber dobbelt så raskt :) og ikke minst så mye artigere når mac'en venter på meg og ikke omvent! Jeg har fått ut en hel godteskål med knapper den siste tiden og mange nye farger og nytt garn. Så mye artigere når det går litt raskere ...

Jeg har tatt inn et nytt garn fra Sandnes Garn som heter Silk Mohair og er det eksklusive mohair garnet for oss kresne. En trenger ikke mange nøster for å strikke et luftig og lett plagg. Egner seg bra til å strikke sammen med andre kvaliteter som for eksempel Silke Alpakka. Her ser dere garnene fotografert sammen. Nydelige farger å kombinere sammen er det også. Her finner du Silk Mohair og her finner du Silke Alpakka.

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler