BLING et helt nytt garn fra Du Store Alpakka


Bling er vårens nye garn fra Du Store Alpakka og det lever opp til navnet sitt. Dette er et garn det er fint å kombinere med andre kvaliteter får å få den effekten du ønsker. Denne kvaliteten kommer i fem farger, hvit, gull, sølv, sort og rød. 

Jeg har laget noen prøver med Air for å se hvordan det ble i bruk. Den gullfergede tråden blandet jeg med to tråder kamelfarget Air og strikket en glattstrikket tubehals. 2 tråder Air og en tråd bling ble en veldig fin effekt :) 

Den sølvfargede tråden strikket jeg sammen med en tråd grå Air og fikk et lett og luftig resultat i patentstrikk. Garnet er veldig drøyt så du trenger ikke mange nøstene for å få det til å glitre. Se Bling-garnet her

Del på: Pin It

NYHET! Nye farger og nytt garn i nettbutikken

Ny datamaskin, nesten slik at man jobber dobbelt så raskt :) og ikke minst så mye artigere når mac'en venter på meg og ikke omvent! Jeg har fått ut en hel godteskål med knapper den siste tiden og mange nye farger og nytt garn. Så mye artigere når det går litt raskere ...

Jeg har tatt inn et nytt garn fra Sandnes Garn som heter Silk Mohair og er det eksklusive mohair garnet for oss kresne. En trenger ikke mange nøster for å strikke et luftig og lett plagg. Egner seg bra til å strikke sammen med andre kvaliteter som for eksempel Silke Alpakka. Her ser dere garnene fotografert sammen. Nydelige farger å kombinere sammen er det også. Her finner du Silk Mohair og her finner du Silke Alpakka.

Del på: Pin It

Tips & triks - natur og neon


Det er neonfarger i luften og mange av de minste ønsker seg plagg i neon. Da har jeg et lite tips til dere. Kombiner neonfargene med naturfarger. En liten dusk eller detalj i neon er ofte nok. Tar du derimot hele luen i neon ser du jo ikke barnet som har den på seg ... Her ser du hvordan du kan kombinere ulike grånyenser med neonrosa. 

Neonrosa og mellomgrå passer veldig fint slik du ser på luen til Vilde. Neonorange er veldig fin til lys grå, det samme med neongul. Prøv deg litt fram med neondetaljer, gjerne slik du kan ta det av til neste sessong. For jeg tviler på at denne trenden varer en vinter til :) Her finner du neongarnet jeg har. Alle disse modellene er hentet fra den nye boken min "Strikk til barn - sjarm i hver maske"

Del på: Pin It

NYHET! Nydelig garn av Kashmir og Alpakka


Dette nydelige supermyke garnet av Alpakka og Kashmir fra Sandnes Garn, har jeg funent som erstatning for garnet Misti som jeg har brukt i flere portemoneer, punger og brilleetui. Det har et begrenset antall farger, men de som finnes er virkelig nydelige og perfekte til pungene jeg har laget.

Dere finner enda noen rester av Misti i tilbudskurven min.

Del på: Pin It

NYHET! Lingarn i butikken min


Dette fine Lingarnet har den mykheten jeg har savnet i andre lingarn. LINE er en blanding av Bomull, viscose og lin. Jeg holder på å jobbe med flere nye modeller i dette garnet til voksenboka til høsten. Og jeg vet det er flere fine farger på tur inn i denne kvaliteten :) Vent å se ...

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler