Månedens tilbud – Oktober

 

Kalenderen viser oktober og den første frostnatta har allerede meldt seg. Etter en fantastisk sommer har tiden kommet for å varme seg med litt strikking. Jeg feirer at "Strikk til barn" har kommet ut på Svensk og Dansk (Tysk kommer litt senere i høst) og gir dere hele 30% på boken (norsk utgave) "Strikk til barn - sjarm i hver maske" En perfekt gave til deg selv eller en strikkeglad venn.

 

Samtidig gir jeg dere en oppskrift fra boken gratis :) Knutelue gratisoppsrkiften og materialpakken finner dere her!

Del på: Pin It

Gratis mønster - enklere labber finner du neppe


Disse søte labbene er de enkleste labbene du kan strikke. Disse som er strikket i str (20) passer perfekt til veslejenta mi på litt over året som bruker sko i størrelse 19-20.

Jeg brukte ett nøste med Kashmiralpakka, pinne nr 5 og to fine knapper på 15mm.
Her finner du materialpakken og gratis oppskrift :)

Del på: Pin It

Ny Gratis strikkeoppskrft i nettbutikken

Nå ligger tovalabbene i voksenstørrelser klar i nettbutikken. Der kan du enten laste ned Gratis oppskrift som pdf, eller bestille materialpakken å få garn og oppskrift direkte i postkassen!

 

Del på: Pin It

Design by Marte Helgetun i bladet mamma

To hele oppslag har bladet mamma brukt, i desemberutgaven, på en fin liten sak om meg og Design by Marte Helgetun. Et lite intervju og to av oppskrftene fra boken "Strikk til barn - sjarm i hver maske" Nydelige Vilde stråler fra flere sider :)

Del på: Pin It

Gratis mønster! Hals og pulsvarmere i Hexa

Da har jeg fått på plass bildene :) Hals og pulsvarmere strikket i garnet Hexa. For dere sm ikke har testet dette garnet før er det en gylden mulighet her.
For disse kan dere laste ned gratis! Her kommer oppskriften på Hals og pulsvarmere med glitterknapper

Vi hadde en riktig fin fotoshoot på lørdag med nydelige Anita som modell. Her ser dere et iPhone-bilde av fotografen in action. Han liker egentlig ikke at jeg drar fram telefonen og begynner å ta bilder mens vi fotograferer, men jeg må bare gjøre det hver gang :) Tilgi meg Nathan. Ble et fint actionbilde da...

Oppskrifter på flere voksenplagg er like rundt hjørnet, som dere sikkert forstår av klærne hun har på bildet :) Denne er strikket i Dreamlinegarnet og veier bortimot ingenting. Gelder meg til å lage enda mere til voksne framover.

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler