Gratis mønster - enklere labber finner du neppe


Disse søte labbene er de enkleste labbene du kan strikke. Disse som er strikket i str (20) passer perfekt til veslejenta mi på litt over året som bruker sko i størrelse 19-20.

Jeg brukte ett nøste med Kashmiralpakka, pinne nr 5 og to fine knapper på 15mm.
Her finner du materialpakken og gratis oppskrift :)

Del på: Pin It

Ny Gratis strikkeoppskrft i nettbutikken

Nå ligger tovalabbene i voksenstørrelser klar i nettbutikken. Der kan du enten laste ned Gratis oppskrift som pdf, eller bestille materialpakken å få garn og oppskrift direkte i postkassen!

 

Del på: Pin It

Design by Marte Helgetun i bladet mamma

To hele oppslag har bladet mamma brukt, i desemberutgaven, på en fin liten sak om meg og Design by Marte Helgetun. Et lite intervju og to av oppskrftene fra boken "Strikk til barn - sjarm i hver maske" Nydelige Vilde stråler fra flere sider :)

Del på: Pin It

Gratis mønster! Hals og pulsvarmere i Hexa

Da har jeg fått på plass bildene :) Hals og pulsvarmere strikket i garnet Hexa. For dere sm ikke har testet dette garnet før er det en gylden mulighet her.
For disse kan dere laste ned gratis! Her kommer oppskriften på Hals og pulsvarmere med glitterknapper

Vi hadde en riktig fin fotoshoot på lørdag med nydelige Anita som modell. Her ser dere et iPhone-bilde av fotografen in action. Han liker egentlig ikke at jeg drar fram telefonen og begynner å ta bilder mens vi fotograferer, men jeg må bare gjøre det hver gang :) Tilgi meg Nathan. Ble et fint actionbilde da...

Oppskrifter på flere voksenplagg er like rundt hjørnet, som dere sikkert forstår av klærne hun har på bildet :) Denne er strikket i Dreamlinegarnet og veier bortimot ingenting. Gelder meg til å lage enda mere til voksne framover.

Del på: Pin It

Hals og pulsvarmere i Hexa

Høsten har vært utrolig fin her midt i Norge. Ikke mange dagene med regn. Noe vi som holder på å restaurere gamle hus setter veldig stor pris på. I går ble taket tett :) da mangler vi bare å legge på tretaket på den siste delen av lånna, og vinteren kan komme ... Får ikke akkurat intrykk at vi skal flytte inn der om en mnd. 

Jeg har strikket litt og gjør meg klar for kaldere dager. En god og varm hals du kan trekke over hodet når det blir skikkelig kaldt. Lange pulsvarmere i samme stil. Her er det knappene som gjør det hele syns jeg. Elsker disse knappene i kokos med glitter på:) 


Oppskriftene er veldig enkle og kommer snart. De er Gratis!
følg med de neste dagene ...

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler