Gratis frakt ut uka

 

Vi tester oppgradert nettbutikk :) Etter litt turbulens i nettbutikken de siste dagene, har vi nå fått oppgradert til en mere stabil løsning. Butikken ser helt lik ut, men den skal være kjappere og mere stabil.

For å få testet ut skikkelig kjører vi i gang kampanjen GRATIS FRAKT UT UKA. Tilbudet gjelder til og med Søndag 19. oktober.

Bildet er fra boken Strikk til barn som også er Månedens tilbud med 30% rabatt den måneden :)

Del på: Pin It

Månedens tilbud – Oktober

 

Kalenderen viser oktober og den første frostnatta har allerede meldt seg. Etter en fantastisk sommer har tiden kommet for å varme seg med litt strikking. Jeg feirer at "Strikk til barn" har kommet ut på Svensk og Dansk (Tysk kommer litt senere i høst) og gir dere hele 30% på boken (norsk utgave) "Strikk til barn - sjarm i hver maske" En perfekt gave til deg selv eller en strikkeglad venn.

 

Samtidig gir jeg dere en oppskrift fra boken gratis :) Knutelue gratisoppsrkiften og materialpakken finner dere her!

Del på: Pin It

Sommertilbud! Pinneskrin med innhold

I hele juli er det tilbud på pinneskrinet med Symphonie Rose tupper og vaiere til 995,-
Da får du 8 par tupper fra 3-7mm og 4 vaiere.

Det er sommer og ferietid. Men jeg kommer til å sende ut varer i sommer, to til tre ganger i uka. Innimellom skal vi rydde og ordne det fint på gården. Vi skal på vår første campingtur med telt sammen med en hel skokk med unger, tanter, onkler og besteforeldre. Det gleder jeg meg veldig til, selv om jeg ikke er like sikker på at jeg sier det samme når vi kommer hjem igjen :) og så skal jeg fortsette på flere modeller til den nye boka. Jeg ønsker dere en riktig god sommer!
Deler du dette innlegget med dine venner blir du med i trenkningen av dette skrinet med Symphonie Rose tupper... Skriv en kommenter her og på facebook når det er gjort :)

Del på: Pin It

Fire nøster fin og fire halsmønster for 250,-

Mangler du strikketøy i romjula? 
De siste dagene dette året sender jeg mønster på fire ulike halser sammen med fire nøster Fin fra Du Store Alpakka. Da kan du selv bestemme deg for hvilken hals du skal strikke etter at du har fått garnet. 

Bestill romjulstilbud her ››
Kr 250,-Hals med rillestrkk, patentstrikk, perlestrikk og flette. Alle fire i garnet fin. 
Disse halsene strikker du med dobbel tråd på pinne nr 5. 

Den perfekte romjulsstrikkinga! kr 250,-
Bestill romjulstilbud her ››

Anbefal dette innlegget og bli med i trekning om et gavekort på 500,- på nyttårsaften! 
NB Husk å skrive hva du har gjort under her slik at alle som anbefaler, deler eller liker blir med i trekningen :) 

Del på: Pin It

Månedens tilbud i desember


 

20% på alt Neongarn i hele desember.
Neonfarger er fint å kombinere med naturfarger. Prøv en lys grå lue med neonorange dusk, eller koksgrå genser med noen neonrosa detaljer. Pass deg litt for å ta hele luen neonfarget, da ser du ikke barnet inne i luen ... Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler