Tid for varme bukser i barnehagen

 

Det har blitt høst og ungene trenger noe varmt å leke i. Jeg har laget en klassisk selebukse til barnehagebruk. Denne selebuksen er strikket i Mirasol slik at den er akkurat passe tynn og akkurat passe varm og ikke minst god å ha på. Med seler blir den anda litt tøffere. Den har en liten forhøying bak slik at den sitter godt over baken. Buksen passer like godt til gutter som til jenter. Det kommer snart mønster på denne :)

Del på: Pin It

Prikker over i'ene og annet smågodt

Nye knapper tikker inn i butikken min i dag. Jeg har lenge vært på utkikk etter en liten og elegant knapp med bling som ikke blir for tung. Denne knappen traff meg rett i designhjertet. Jeg blir ofte inspirert av knapper når jeg skal lage nye design og denne blir nok intet unntak :) Se blingknappene mine.

Har også fått inn noen flere stilig trykknapper. Denne gangen med skinn. Ta en titt på trykknappene mine.

Del på: Pin It

NYTT MØNSTER - Klassisk cardigan

Det blir aldri nok strikkejakker til de søte små. Jeg var ute etter å lage en helt klassisk cardigan i den riktige fargen og den riktige teksturen. Slik kom jeg fram til at denne blandingen måtte bli den beste :) Den er strikket av to tråder, Silk Mohair fra Sandnes og Soul fra Du Store Alpakka. Jeg er så heldig å kunne plukke garn fra øverste hylle og ikke tenke så mye på hvem som produserer garnet, kun på kvalitet.

En superlett cardigan strikket i to ulike kvaliteter på pinne nr 5,5. Jakken er strikket fra toppen og ned noe som gjør det veldig enkelt å tilpasse lengden på ryggen og ermene. Som en bonus, nesten helt uten monteringsarbeid... Denne jakken passer fint både til gutter og jenter :)

 

Del på: Pin It

Nytt garn! Jeg elsker dette tweedgarnet i alpakka!

Sandnes har kommet med tweed kvaliteter i alpakka, og jeg elsker dem! Jeg slapp alle prosjektene jeg hadde i fanget og rundt meg og det er ikke få og startet på en lue i naturtweed til meg selv. Den blir så lekker. Gled dere! mønsteret kommer både på norsk og engelsk denne gangen.

Jeg blir så glad når jeg får nye kvaliteter i hendene som gir så masse inspirasjon. Garnet finner dere her, og den kommer i to tykkelser. Sandnes Mini Alpakka p3 (tilsvarer Tynn Alpakka fra DSA) og Alpakka 3,5 (tilsvarer Mirasol fra DSA) Garnet kommer i farger: Natur-tweed, Grå-tweed og Marine-tweed.

Del på: Pin It

Hjertehengerene på lager igjen :)

 

Disse utrolig søte hjertehengerene gikk fortere ut enn jeg rakk å få de inn ;) men nå er de tilbake i nettbutikken igjen. De er utrolig søte og passer perfekt til å fotografere små hjemmelgde plagg. Jeg har de i to størrelser, en som passer til babytøy og en til barnetøy.

 

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler