NYTT MØNSTER - Klassisk cardigan

Det blir aldri nok strikkejakker til de søte små. Jeg var ute etter å lage en helt klassisk cardigan i den riktige fargen og den riktige teksturen. Slik kom jeg fram til at denne blandingen måtte bli den beste :) Den er strikket av to tråder, Silk Mohair fra Sandnes og Soul fra Du Store Alpakka. Jeg er så heldig å kunne plukke garn fra øverste hylle og ikke tenke så mye på hvem som produserer garnet, kun på kvalitet.

En superlett cardigan strikket i to ulike kvaliteter på pinne nr 5,5. Jakken er strikket fra toppen og ned noe som gjør det veldig enkelt å tilpasse lengden på ryggen og ermene. Som en bonus, nesten helt uten monteringsarbeid... Denne jakken passer fint både til gutter og jenter :)

 

Del på: Pin It

Nytt garn! Jeg elsker dette tweedgarnet i alpakka!

Sandnes har kommet med tweed kvaliteter i alpakka, og jeg elsker dem! Jeg slapp alle prosjektene jeg hadde i fanget og rundt meg og det er ikke få og startet på en lue i naturtweed til meg selv. Den blir så lekker. Gled dere! mønsteret kommer både på norsk og engelsk denne gangen.

Jeg blir så glad når jeg får nye kvaliteter i hendene som gir så masse inspirasjon. Garnet finner dere her, og den kommer i to tykkelser. Sandnes Mini Alpakka p3 (tilsvarer Tynn Alpakka fra DSA) og Alpakka 3,5 (tilsvarer Mirasol fra DSA) Garnet kommer i farger: Natur-tweed, Grå-tweed og Marine-tweed.

Del på: Pin It

Hjertehengerene på lager igjen :)

 

Disse utrolig søte hjertehengerene gikk fortere ut enn jeg rakk å få de inn ;) men nå er de tilbake i nettbutikken igjen. De er utrolig søte og passer perfekt til å fotografere små hjemmelgde plagg. Jeg har de i to størrelser, en som passer til babytøy og en til barnetøy.

 

Del på: Pin It

Rene julekvelden midt på sommeren

Når det dukker opp en bilog bærer inn kassevis med PUKKA te da er det rene julekvelden mitd på sommeren :) Og det har dukket opp flere nye smaker i sortimentet. Jeg tester ut nye smaker hele dagen :) De har også flere teer som egner seg veldig godt som iste nå i varmen!




Del på: Pin It

Endelig! - mønsteret på dette seleskjørtet er straks klart


Denne vesle selekjolen er strikket i gråblå Line fra Sandnes garn. Jeg vet det er mange som har ventet på denne oppskriften. Denne modellen viste jeg fram for veldig lenge siden, men jeg var ikke helt fornøyd, og da legger jeg ikke ut mønster... Jeg måtte strikke den på nytt i et mere stødig garn for at den skulle bli slik jeg hadde sett for meg. 

Men nå er mønsteret like rundt hjørnet :)

Skjørtet blir veldig fint med en enkel hvit t-skjorte og tøffe tights til. Passer like fint til høsten som nå om sommeren.

Seleskjørtet har også fine detaljer på baksiden :)
I løpet av neste uke kommer mønsteret.

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler