Rene julekvelden midt på sommeren

Når det dukker opp en bilog bærer inn kassevis med PUKKA te da er det rene julekvelden mitd på sommeren :) Og det har dukket opp flere nye smaker i sortimentet. Jeg tester ut nye smaker hele dagen :) De har også flere teer som egner seg veldig godt som iste nå i varmen!
Del på: Pin It

Endelig! - mønsteret på dette seleskjørtet er straks klart


Denne vesle selekjolen er strikket i gråblå Line fra Sandnes garn. Jeg vet det er mange som har ventet på denne oppskriften. Denne modellen viste jeg fram for veldig lenge siden, men jeg var ikke helt fornøyd, og da legger jeg ikke ut mønster... Jeg måtte strikke den på nytt i et mere stødig garn for at den skulle bli slik jeg hadde sett for meg. 

Men nå er mønsteret like rundt hjørnet :)

Skjørtet blir veldig fint med en enkel hvit t-skjorte og tøffe tights til. Passer like fint til høsten som nå om sommeren.

Seleskjørtet har også fine detaljer på baksiden :)
I løpet av neste uke kommer mønsteret.

Del på: Pin It

På NRK var det et lite innslag om meg og "Strikk til barn"På NRK i går kveld var det et lite innslag om meg. Boka mi "Strikk til barn" når et opplagstall på over 20.000 når den til høsten kommer på tysk. Boken har også blitt oversatt til svensk og dansk og kommer i salg der til høsten. Nesten litt overveldende :)

 

Les saken på nrk nett

Del på: Pin It

Ny modell - solkjole i Line


Dette er en kjekk liten kjole som er perfekt til varme sommerdager. Solkjolen er strikket i garnet Line fra Sandnes Garn som er en blanding av bomull, lin og viskose, en sval og vakker blanding. Strikket på pinne nr 4. Mønster kommer denne uken :)

Del på: Pin It

En klassisk cardigan til sommeren


Nå gleder jeg meg virkelig til sommeren nå. Planene for hagen starter å ta form og gravemaskinene er ikke langt unna. Da gjenstår det å sette seg ned å se at gresset gror :) Her på Nordmøre er det ikke alltid like varmt hele dagen. Og vi som har ei lita ei som gjerne står opp før fuglene, fant jeg ut at hun trengte en klassisk cardigan til å ha utenpå sommerkjolen. 

Jakken er strikket i Silk Mohair fra Sandnes Garn og Soul fra Du Store Alpakka. Noe som ble en veldig fin blanding. Den er like myk og god som den ser ut som! Den er strikket fra toppen og ned noe som gjør at det nesten ikke er monteringsarbeid på denne jakken :)

Mønster kommer ...

 

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler