Nytt garn! Jeg elsker dette tweedgarnet i alpakka!

Sandnes har kommet med tweed kvaliteter i alpakka, og jeg elsker dem! Jeg slapp alle prosjektene jeg hadde i fanget og rundt meg og det er ikke få og startet på en lue i naturtweed til meg selv. Den blir så lekker. Gled dere! mønsteret kommer både på norsk og engelsk denne gangen.

Jeg blir så glad når jeg får nye kvaliteter i hendene som gir så masse inspirasjon. Garnet finner dere her, og den kommer i to tykkelser. Sandnes Mini Alpakka p3 (tilsvarer Tynn Alpakka fra DSA) og Alpakka 3,5 (tilsvarer Mirasol fra DSA) Garnet kommer i farger: Natur-tweed, Grå-tweed og Marine-tweed.

Del på: Pin It

Hjertehengerene på lager igjen :)

 

Disse utrolig søte hjertehengerene gikk fortere ut enn jeg rakk å få de inn ;) men nå er de tilbake i nettbutikken igjen. De er utrolig søte og passer perfekt til å fotografere små hjemmelgde plagg. Jeg har de i to størrelser, en som passer til babytøy og en til barnetøy.

 

Del på: Pin It

Rene julekvelden midt på sommeren

Når det dukker opp en bilog bærer inn kassevis med PUKKA te da er det rene julekvelden mitd på sommeren :) Og det har dukket opp flere nye smaker i sortimentet. Jeg tester ut nye smaker hele dagen :) De har også flere teer som egner seg veldig godt som iste nå i varmen!
Del på: Pin It

Endelig! - mønsteret på dette seleskjørtet er straks klart


Denne vesle selekjolen er strikket i gråblå Line fra Sandnes garn. Jeg vet det er mange som har ventet på denne oppskriften. Denne modellen viste jeg fram for veldig lenge siden, men jeg var ikke helt fornøyd, og da legger jeg ikke ut mønster... Jeg måtte strikke den på nytt i et mere stødig garn for at den skulle bli slik jeg hadde sett for meg. 

Men nå er mønsteret like rundt hjørnet :)

Skjørtet blir veldig fint med en enkel hvit t-skjorte og tøffe tights til. Passer like fint til høsten som nå om sommeren.

Seleskjørtet har også fine detaljer på baksiden :)
I løpet av neste uke kommer mønsteret.

Del på: Pin It

På NRK var det et lite innslag om meg og "Strikk til barn"På NRK i går kveld var det et lite innslag om meg. Boka mi "Strikk til barn" når et opplagstall på over 20.000 når den til høsten kommer på tysk. Boken har også blitt oversatt til svensk og dansk og kommer i salg der til høsten. Nesten litt overveldende :)

 

Les saken på nrk nett

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler