Tilbud på testgarn og rester

Jeg elsker å teste ut nytt garn. Det er et av frynesgodene i denne jobben :) Men det blir ikke alltid slik jag hadde tenkt. Det er ikke av den grunn noe galt med garnet, det var bare annerledes enn det jag hadde sett for meg. På Tilbud-siden selger jeg ut ulike typer testgarn og restvarer til redusert pris. Her er det begrenset antall og stadig påfyll av nye varer. Så hergår vi etter førstemann til mølla prinsippet... 

Her ser dere et nøste av Debbie Bliss garnet "Andes" et skikkelig luksusgarn av babyalpakka og mulberry silke blir veldig fint til halser og tilbehør. 

Ta en titt på Tilbud-siden. 

Del på: Pin It

Nytt mønster! En liten veske til jul

Mer julete enn dette blir det neppe. Denne lille julevesken er strikket i BabySilk fra DSA. Den har akkurat plass til sminken du trenger på juleaften. Denne vil også bli en fin liten pengepung. Du kan enkelt strikke den lengre hvis du ønsker en veske til mobilen ...


Strikker du den i en annen farge blir det en søt liten veske som passer hele året :)

Her finner dere materialpakken. Vesken er strikket på pinne nr 3 og 3,5 i garnet BabySilk fra DSA og du trenger knapt et nøste. 

Del på: Pin It

Jeg liker virkelig ikke å fryse på fingrene ...Så nå er det på tide å strikke noen gode strikkevotter til kveldsturen. Jeg ble akkurat ferdig med et par bladvotter i dobbel mirasol. Disse skal nok holde fingrene varme fremover tenker jeg.
Del på: Pin It

Jeg liker marihøner - jeg måtte bare lage en marihønetøffel også

Marihønetøfler

Tøffe og søte på en gang. Jeg liker så godt denne firkanta sålen. Det gjør dem så mye tøffere. Tøflene strikket jeg i dobbel Babysilk på pinne nr 4,5 og sydde fast en liten marihøne på den ene.

Disse tøflene vil helt klart passe til Marihønekjolen jeg la ut for noen uker siden. Perfekt for restegarn. Mønster kommer snart.
Del på: Pin It

Strikkacrocs - det navnet satt tenker jegJeg måtte ta en liten pause i all flyttinga. Sola tittet fram, og vips så satt jeg på terassen og strikket crocs til små barneføtter. De ble virkelig søte. Trenger å finpusse oppskriften litt, før jeg kan legge ut mønsteret på disse. Jeg hadde ikke så små føtter tilgjengelig for prøving :)

Tøflene er strikket i dobbel BabySilk, på pinne 4,5 så her går det unna. Perfekt prosjekt for restegarn!

Likte du disse vil sikkert også like prinsessetøflene og tovalabbene
Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler