Vårrengjøring


Jeg er nok litt i overkant interessert i garn og pinner, men jeg klarer ikke å la være å snakke om noe som jeg syns er så viktig. Med riktig og godt verktøy, blir livet mye enklere. Iikke minst for dine omgivelser. Jeg har stikket nok med ødelagte pinner og dårlig garn. Pinner jeg arvet både fra mormor og mamma.

For noen år siden tok jeg et grep og gav alle mine gamle pinner til en lokal skole sammen med alt restegarnet mitt. Og det ble stor jubel på skolen skal jeg fortelle dere! Jeg oppfordrer andre om å gjøre det samme. Slutt å ha dårlig samvittighet for restelageret som vokser.

Gi det videre! Det er helt sikkert mange barnehager og skoler som har lyst på det ...


Jeg har de fineste Symphonie Rose pinner som kun jeg fører her i landet. Og til disse pinnen har jeg designet et pinneskrin som er laget for oss som strikker med løse tupper. Jeg har også fått laget en pinnemappe i transparent plast, og har sorte små silikonstrikk slik at du kan samle pinnene etter størrelsen.

På tide med en liten opprydding?

Her finner du det du måtte trenge til pinnene dine ...Del på: Pin It

Tips & triks! Oppbevaring av piner

Jeg er kanskje litt i overkant ivrig med pinner og tilbehør. Men jeg syns det er så viktig at utstyret er det beste, når vi tross alt bruker så mange timer med strikketøyet i hendene. Derfor klarer jeg ikke å la være :) Sjekk pinneoppbevaring her

Nå har jeg fått laget en gjennomsiktig mappe med glidelås i toppen. Den er laget slik at den skal kunne brukes til de 20 cm lange strømpepinnene, men den passer også til rundpinner og annet smågodt man måtte trenge en plastveske til... Skrivesaker, toalettmappe og sminke til flyturen ...

Del på: Pin It

NYHET! nye tupper i Symphonie Rose

Jeg ble så glad i dag da Scenker dukket opp utenfor vinduet mitt i dag, og enda gladere når jeg oppdaget at det faktisk var disse strikkepinnene som hadde kommet. 

Strømpepinnene har jeg hatt i butikken en stund nå, men der har jeg fått inn nr 2 og 2,5 i tillegg til de andre jeg hadde. Det som også er nytt i butikken min i dag, er de løse tuppene i Symphonie Rose. Pinnene er i lakkert Bjørk, samme kvalitet som pinnene i Luksuspinneskrinet. Helt ned i pinne nr 3. Dette er min favorittpinne :) 

Jeg er den eneste i landet som har disse tuppene og strømpepinnene i denne innfargingen.

Jeg har satt sammen et sett med de 9 strømpepinnene i SymphonieRose 
og et SymphonieRose-sett med tupper og vaiere.

Del på: Pin It

De beste julegavene kjøper du her hos meg


Julegavetips nr 1
er den nye boken min "Strikk til barn - sjarm i hver maske" kr 399,-


Julegavetips nr 2 
Strikker du med løse tupper er dette den fineste gaven du kan kjøpe til deg selv. Pinneskrinet du kan samle dem i. Skrinet selges uten pinner. kr 349,-

Julegavetips nr 3 
Luksuspinneskrinet Et skrin med eksklusive tupper i lakert bjørk fra størrelser 3,5 - 8 mm. 4 vaiere og stoppere kr 995,-


 

Julegavetips nr 4 
Cubics sett
med pinnetupper i lakert bjørk fra str 4-8 og 4 vaiere kr 619,-


Julegavetips nr 5
Er den fineste gaven til en strikkeglad må være
Pinneskrinet fylt opp av Cubics settet. prisen på denne
kr 968,-

Del på: Pin It

Enkelt og elegant pinneskrin

I dag kom dette elegante skrinet inn dørene med post over natt. Og det er bare såååå fint. Jeg har lett i årevis etter den perfekte måten å oppbevare strikkepinner, men aldri funnet den. Enten har de vært rosemalt eller i batikk av ett eller annet slag. Misforså meg riktig, batikk er fint det. Men det var ikke det jeg hadde sett for meg. Jeg var ute etter et skrin som kunne stå framme hele tiden, og dette kan det.

Så jeg gjorde det på "Pippi-måten": Pinneskrin det har jeg aldri laget før... 
Med god hjelp av en dyktig leverandør, en som endelig forstod hva jeg var ute etter. Sitter jeg nå med resultatet foran meg. En stor klem til Per og gjengen hans som har hjulpet meg med å få dette til :)

Skrinet rommer alt man kan ønske seg av et pinneskrin. Målene er ca 22x22x4,5 cm. På lokket som åpnes og lukkes med magneter, er den nye logoen min i glanset folie. Skrinet kommer helt tomt, og har plass til alt du måtte trenge av tupper og strømpepinner. Under platen har jeg sikkert 10 ulike vaiere, 20 faste rundpinner, 4 penner, alt for få stoppenåler, et målebånd og en saks. Du kommer til å elske det!

Skrinet koster 349,- 
Dette må være verdens beste julegave til en som er glad i å strikke.

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler