Hurra! Strikkeveskene har kommet inn igjen

Da har jeg fått påfyll av de nydelige veskene fra Siri Brodersen og ikke nok med det, jer har tatt inn flere farger og varianter. Jeg har til og med fått meg en ny favoritt av minishopperen... Den er Puritangray og helt nydelig! Den står av seg selv, hekter ikke tråden i glidelåser og må være den perfekte strikkeveska!


Alle veskene jeg har er laget av den dyktige designeren Siri Brodersen.

Del på: Pin It

Tips & triks! Oppbevaring av piner

Jeg er kanskje litt i overkant ivrig med pinner og tilbehør. Men jeg syns det er så viktig at utstyret er det beste, når vi tross alt bruker så mange timer med strikketøyet i hendene. Derfor klarer jeg ikke å la være :) Sjekk pinneoppbevaring her

Nå har jeg fått laget en gjennomsiktig mappe med glidelås i toppen. Den er laget slik at den skal kunne brukes til de 20 cm lange strømpepinnene, men den passer også til rundpinner og annet smågodt man måtte trenge en plastveske til... Skrivesaker, toalettmappe og sminke til flyturen ...

Del på: Pin It

NYHET! Nye farger og nytt garn i nettbutikken

Ny datamaskin, nesten slik at man jobber dobbelt så raskt :) og ikke minst så mye artigere når mac'en venter på meg og ikke omvent! Jeg har fått ut en hel godteskål med knapper den siste tiden og mange nye farger og nytt garn. Så mye artigere når det går litt raskere ...

Jeg har tatt inn et nytt garn fra Sandnes Garn som heter Silk Mohair og er det eksklusive mohair garnet for oss kresne. En trenger ikke mange nøster for å strikke et luftig og lett plagg. Egner seg bra til å strikke sammen med andre kvaliteter som for eksempel Silke Alpakka. Her ser dere garnene fotografert sammen. Nydelige farger å kombinere sammen er det også. Her finner du Silk Mohair og her finner du Silke Alpakka.

Del på: Pin It

Fire nøster fin og fire halsmønster for 250,-

Mangler du strikketøy i romjula? 
De siste dagene dette året sender jeg mønster på fire ulike halser sammen med fire nøster Fin fra Du Store Alpakka. Da kan du selv bestemme deg for hvilken hals du skal strikke etter at du har fått garnet. 

Bestill romjulstilbud her ››
Kr 250,-Hals med rillestrkk, patentstrikk, perlestrikk og flette. Alle fire i garnet fin. 
Disse halsene strikker du med dobbel tråd på pinne nr 5. 

Den perfekte romjulsstrikkinga! kr 250,-
Bestill romjulstilbud her ››

Anbefal dette innlegget og bli med i trekning om et gavekort på 500,- på nyttårsaften! 
NB Husk å skrive hva du har gjort under her slik at alle som anbefaler, deler eller liker blir med i trekningen :) 

Del på: Pin It

Veske til mobilen


Da jeg strikket denne pungen var det til å ha mobilen min i. Men når jeg startet å bruke den var det ikke bare mobilen som havnet i den. Den inneholder like gjerne penger og kreditkort, sminke og lipgloss ... Rett og slett en hendig liten veske. Jeg har nå strikket den opp på nytt i det nye garnet Kashmir Alpakka og den ble enda finere. 

Du trenger ett nøste Kashmir Alpakka, en buet veskelås og en tråd til å sy fast låsen. Jeg valgte å sy låsen fast med en gylden silketråd slik at den står i stil med med mobilen min :) Her finner du materialpakken. 

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler