Ny Gratis strikkeoppskrft i nettbutikken

Nå ligger tovalabbene i voksenstørrelser klar i nettbutikken. Der kan du enten laste ned Gratis oppskrift som pdf, eller bestille materialpakken å få garn og oppskrift direkte i postkassen!

 

Del på: Pin It

Tovalabber i voksenstørrelser

Nå har jeg fått strikket opp de søte tovalabbene i voksenstørrelser. Oppskriften kommer med både dame og herrestørrelser. Labbene er strikket i garnet Hverdags, et garn som tover ganske kraftig. Disse er helt supre nå når våren kommer og vi kryper ut på terrassene våre...

Del på: Pin It

Prinsessetøfler i det nye garnet HverdagsSøtere enn dette blir det vel neppe :) Jeg kjenner flere små søte tåfiser som hadde passet perfekt ned i disse to.Jeg laget dette mønsteret for snart ett år siden, men måtte prøve å strikke dem i Hverdags, det nye garnet til Du Store Alpakka. Jeg liker veldig godt hvordan det garnet tover. Det tover lett og det blir godt hold.

Dette mønsteret kan du laste ned her som pdf, eller kjøpe det som en materialpakke.
Del på: Pin It

Tovalabber i det nye garnet HverdagsJeg har strikket opp tovalabbene i det nye garnet Hverdags fra Du Store Alpakka pinne 5,5. Garnet tover lett, og blir veldig fast og fint. Pynt gjerne tøffelen med en knapp. De blir også fine hvis du bretter ned sidene.

Størrelser fra 0 -2 år.
Oppskriften som pdf laster du ned her.
Materialpakke bestiller du her.

Lykke til!
Del på: Pin It

Slik lager du en tova puteJeg brukte 6 nøster med finullgarn på denne blågrå puten 50 x 50. Du kan også bruke pt2 eller et annet garn som egner seg til toving. Nå holder jeg på med en Lys melert beige pute i pt2 for å se hvordan den blir. Tror de blir veldig fine sammen :)

Legg opp 250 masker på stor rundpinne 5,5 med finullgarn eller pt2. Strikk rett opp til du har brukt opp garnet, eller til puten blir litt lengre enn den er bred. Den tover mer i høyden enn i bredden. Spar et par meter tråd til å sy sammen puten. Sy sammen bunnen før du tover den.

TOVING: Da er det en runde i maskina på vanlig vask 40 til 60 grader. I min maskin tåler de godt 60 grader mens i andre maskiner tåler de knapt 40. Er det første gang du tover i vaskemaskina di, anbefaler jeg at du starter med en vask på 40. Gå heller opp til 60 grader hvis de ikke ble nok tovet. Bedre å starte forsiktig. Form puten godt mens den enda er våt. Fyll puten og sy sammen puten i toppen.

Du vil kanskje også like Puter i Alpakka og puddelputer
Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler