NYHET! Himmelblå kjole med hjerte

Denne sjarmerende himmelblå kjolen har jeg strikket med tanke på barnehage- og skolestart :) den er strikket i to kvaliteter fra Dreamlineserien stålgrå Sky som er en blanding av silke og alpakka og himmelblå Air som er et slkikkelig tynt pusegarn. Hjertet er sydd på i etterkant med maskesting.

 

Kjolen er sterkt inspirert av lillebrorgenseren som finnes i boken "I all enkelhet" så her har du en perfekt søskenmatch :) Dette mønsteret kommer i høst!Del på: Pin It

Gratis mønster - enklere labber finner du neppe


Disse søte labbene er de enkleste labbene du kan strikke. Disse som er strikket i str (20) passer perfekt til veslejenta mi på litt over året som bruker sko i størrelse 19-20.

Jeg brukte ett nøste med Kashmiralpakka, pinne nr 5 og to fine knapper på 15mm.
Her finner du materialpakken og gratis oppskrift :)

Del på: Pin It

En klassisk cardigan til sommeren


Nå gleder jeg meg virkelig til sommeren nå. Planene for hagen starter å ta form og gravemaskinene er ikke langt unna. Da gjenstår det å sette seg ned å se at gresset gror :) Her på Nordmøre er det ikke alltid like varmt hele dagen. Og vi som har ei lita ei som gjerne står opp før fuglene, fant jeg ut at hun trengte en klassisk cardigan til å ha utenpå sommerkjolen. 

Jakken er strikket i Silk Mohair fra Sandnes Garn og Soul fra Du Store Alpakka. Noe som ble en veldig fin blanding. Den er like myk og god som den ser ut som! Den er strikket fra toppen og ned noe som gjør at det nesten ikke er monteringsarbeid på denne jakken :)

Mønster kommer ...

 

Del på: Pin It

Ukens favoritt! Salgstallene skyter i været

I helga fikk jeg en veldig hyggelig melding fra Gyldendal Norsk Forlag. Boka mi "Strikk til barn - Sjarm i hver maske" selger over all forventning. Jeg turde nesten ikke tro det når jeg fikke beskjeden, men opplaget på boka er oppe i 17 000 til høsten, når den svenske og danske utgaven kommer. 


Jeg har gått rundt i lykkerus hele helgen :) Dette gjør det ekstra stas å jobbe med modellene til den nye boken, til voksne. Men for å være helt ærlig kom det nok noen ekstra sommerfugler i magen også ...

Boka mi  "Strikk til barn - Sjarm i hver maske" er ukens favoritt og jeg selger den signert til 20% denne uken.
   


 

 

Del på: Pin It

Ny strikkeoppskrift! Søt liten tunika er klar i nettbutikken

Da har jeg fått strikkeoppskriften og de fine knappene til denne søte lille tunikaen. Størrelsen passer barnehagebarn 1-6 år. Strikket i BabySilk fra Du Store Alpakka i en nydelig lillafarge 343. Tre søte knapper med bling setter prikken over i'en.


Materialpakken kan dere bestille her. Den er klar til utsending i morgen :) Den når like under baken og passer perfekt til tigths og bukser. Du starter i toppen og strikker nedover. Slik får du den akkurat så lang som du vil ha den. Strikker du den litt lengre enn modellen har du en kjole :)

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler