Nyhet! mønsteret på finvesten er klart


Da er materialpakken på Finvesten klar i nettbutikken min i størrelser fra 1-6 år. 
Det kommer dager for å pynte seg. Her har jeg en vest strikket i SilkeAlpakka fra Sandnes Garn. Den er strikket i et enkelt men veldig effektfult strukturmønster, har de fineste stjerneknapper. Vesten passer perfekt til både 17. mai og juletrefesten..

Ønsker du å kjøpe kun mønstert må du vente med tålmodighet noen uker til...

Del på: Pin It

Nytt strikkedesign - Finvest i Silke Alpakka


Det nærmer seg vår og dager for å pynte seg. Her har jeg akkurat blitt ferdig med en vest strikket i SilkeAlpakka fra Sandnes Garn. Den er strikket i et enkelt men veldig effektfult strukturmønster, har de fineste stjerneknapper. Vesten passer perfekt til både 17. mai og sommerfesten..

Del på: Pin It

Ukens favoritt – ut å leke jakke


Det er kosekåpen som Maya har på seg, som er ukens favoritt. Den er strikket i ett stykke, og knytes i livet med en heklet snor. Kåpen er strikket i dobbel tynn alpakka på tykke pinner og passer perfekt nå når det blir varmere i luften :) Denne uken får du 20% påmaterialpakken! 

Strikkekåpen er like fin til hverdags som når man skal pynte seg litt.

 

 

Del på: Pin It

Ny strikkeoppskrift! Go'morgengenser


Nå ligger Go'morgengenseren klar i nettbutikken. Denne genseren er så myk og lett at den er som en drøm å ha på. Den er strikket med en tråd Soul og en tråd Air fra serien Dreamline fra Du Store Alpakka. Genseren er litt lengre bak slik at den varmer akkurat der du trenger det mest. 

Takk til Nathan W. Lediard for nydelige foto som alltid, og Anita som bare er så flott :)

Del på: Pin It

Ukens Favoritt - Kjærlighetsjakke med skjørt

Denne uken kan dere få kjøpt dette settet med 20% rabatt. Perfekt for små jenter som vil pynte seg utover våren. Nydelige Signe viser stolt fram antrekket. Kjærlighetsjakke med et enkelt skjørt.

Det er en søt liten jakke med brodert "Love" nede på den ene siden. Til jakken er det et lite fint skjørt i samme farge som dekoren på jakken. Jakken er strikket i lys grå Mirasol 2009 på pinne nr 3,5 og skjørtet og kantene med blågrå BabySilk 333.


Foto: Nathan W. Lediard

Dette settet er fint i flere fargekombinasjoner. Sand / lyng, lys grå / korall, Koksgrå / sand og ellers den kombinasjonene du måtte ønske. Lek deg med fargekombinasjoner og lag ditt eget sett...

  

  

 

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler