Ukens favoritt – Rillestrikekede jakker i Hexa

Denne uken er det tilbud på disse to søte jakkene strikekt i Hexa, En perfekt vårjakke til de aller minste. Størrelsen går opp til 1 år og er veldig elastisk og god å ha på.

Her finner dere materialpakken til Rillestrikket kåpe og her finner du Rillestrikket jakke med hette Begge jakkene er strikekt i Hexa fra Du Store Alpakka. NB! disse to materialpakken selger jeg uten mønster, du må ha boken "Strikk til barn" i tillegg for å få tak i strikkeoppskrften :) pakkene inneholder kun garnet og knappene du trenger.

 

Del på: Pin It

Gratis mønster! Hals og pulsvarmere i Hexa

Da har jeg fått på plass bildene :) Hals og pulsvarmere strikket i garnet Hexa. For dere sm ikke har testet dette garnet før er det en gylden mulighet her.
For disse kan dere laste ned gratis! Her kommer oppskriften på Hals og pulsvarmere med glitterknapper

Vi hadde en riktig fin fotoshoot på lørdag med nydelige Anita som modell. Her ser dere et iPhone-bilde av fotografen in action. Han liker egentlig ikke at jeg drar fram telefonen og begynner å ta bilder mens vi fotograferer, men jeg må bare gjøre det hver gang :) Tilgi meg Nathan. Ble et fint actionbilde da...

Oppskrifter på flere voksenplagg er like rundt hjørnet, som dere sikkert forstår av klærne hun har på bildet :) Denne er strikket i Dreamlinegarnet og veier bortimot ingenting. Gelder meg til å lage enda mere til voksne framover.

Del på: Pin It

Hals og pulsvarmere i Hexa

Høsten har vært utrolig fin her midt i Norge. Ikke mange dagene med regn. Noe vi som holder på å restaurere gamle hus setter veldig stor pris på. I går ble taket tett :) da mangler vi bare å legge på tretaket på den siste delen av lånna, og vinteren kan komme ... Får ikke akkurat intrykk at vi skal flytte inn der om en mnd. 

Jeg har strikket litt og gjør meg klar for kaldere dager. En god og varm hals du kan trekke over hodet når det blir skikkelig kaldt. Lange pulsvarmere i samme stil. Her er det knappene som gjør det hele syns jeg. Elsker disse knappene i kokos med glitter på:) 


Oppskriftene er veldig enkle og kommer snart. De er Gratis!
følg med de neste dagene ...

Del på: Pin It

Balsam for sjelen


Jeg er nok ikke alene når jeg sier jeg elsker å strikke. Sier jeg at jeg strikker for å leve, da er det nok ikke like mange som nikker like gjenkjennende på hodet lenger. Og nei, det har ingen ting med at det er jobben min å gjøre. Det kommer bare som en bonus. Det handler om flyt, som det så fint heter. Å komme i flyt. Og jeg nyter det.

Denne tilstanden har jeg pleid å kalle ‘det bobler’. Jeg sitter i godstolen, og alt jeg trenger er strikkekurven min. Det ligger en plate på spilleren, og barna sover. Jeg har et prosjekt i hendene som jeg liker, og som jeg ser blir bra. Blikket flyter ut i ingenting, og jeg er langt inne i min lille verden. Da kan jeg være så heldig å komme i flyt. Jeg er superkreativ, og koker over av ideer. Godfølelsen tar over rommet, og alt som skulle vært gjort er som blåst bort. Denne tilstanden er det strikkingen som tar meg til. Det er da jeg lager de aller beste modellene mine. 

Jeg unner dere virkelig å få oppleve dette. Kanskje er det strikkingen som kan ta deg dit. Eller kanskje du allerede er der. Det jeg vet, er at jeg trenger det for å kjenne at jeg lever. Det er min balsam for sjelen. Du må finne din.

Genseren Kari har på seg på dette bildet heter høstgenser og den finner dere her. 

Del på: Pin It

Nå har høstfargene kommet

Etter noen begivenhetsrike dager i Oslo, kom jeg hjem til to kasser med de nye høstfargene fra DSA. I tillegg til de klassiske høstfargene var det også en del lysere farger i alle kvaliteter. Jeg var så heldig å få bli med å velge ut noen av disse fargene før jeg sluttet å jobbe for dem. Det er en kittfarget faerytale der som er helt fantastisk :) En lavendelfarget BabySilk jeg har brukt på flere av modellene i den nye boka. Både Sterk og Faerytale har fått mange nye farger. Jeg jobber med å få ut de nye fargene i løpet av kvelden.  

Nå klør det i fingrene etter å starte på neste voksenprosjekt.
Hva liker dere best Jakke eller genser?

Ønsker å takke Gyldendal og min redaktør Ann Kristin Nås Gjerde, for en stor dag på torsdag, på årets høstfest. Jeg håper jeg kan få oppleve dette en annen gang også. Jeg rakk også en tur innom gave og interiørmessa for vi dro hjem igjen. Der fikk jeg gleden av å bli gjenkjendt av flere lesere av bloggen min, noe som nesten ble litt rørende :) Gled dere det kommer masse fint utover høsten! 

Del på: Pin It
« Eldre innlegg Last inn flere artikler