På NRK i går kveld var det et lite innslag om meg.

Boka mi "Strikk til barn" når et opplagstall på over 20.000 når den til høsten kommer på tysk. Boken har også blitt oversatt til svensk og dansk og kommer i salg der til høsten. Nesten litt overveldende :)

 

Les saken på nrk nett

To oppskrifter i Hjemmet nr 7. 2014

Det er alltid like hyggelig når oppskriftene mine kommer på trykk i ukeblader. Denne uken er det Hjemmet som har to av mine design fra boken "Strikk til barn - sjarm i hver maske". Her hos meg kan du kjøpe materialpakkene til akkurat disse to modellene "bedårende strikk til småjentene" som de skriver i ukens Hjemmet nr 7. 2014. Og boken min kjøper dere her hvis dere liker det dere ser :)

Næringslivsdagen i regi av Surnadal Sparebank 

I godt rimelig selskap kom jeg meg på senen og snakket for flere hundre mennesker. Andre på telerstolen den dagen var Kristin Skogen Lund, Ivar Koteng, Jørgen Skavland og mange fler dyktige foredragsholdere.

 

KK "Vi spurte tre designere" 

 

Hva står på strikkeøsnkelisten din spurte KK for noen uker siden...

 


 

Mamma nr 11 2013 

"Et smykke av en dåpskjole" det må jeg si varmer litt å lese :)

Made by Me 

En anbefaling på nest siste oppslag i nr 4/13 av Made by Me. I godt selskap med andre flotte strikkebøker :)

To oppskrifter i Kamille 

Bladet Kamille har to av oppskriftene fra boken Strikk til barn - sjarm i hver maske i utgave nr 25 fra den 9. desember 2013. Heimstrikka bok - sjarmerer nasjonalt 

I forbindelse med boksignering like før jul stod dette innlegget i Sentermagasinet til Amfi Surnadal


To oppskrifter i bladet Mamma

To hele oppslag har bladet mamma brukt, i desemberutgaven, på en fin liten sak om meg og Design by Marte Helgetun. Et lite intervju og to av oppskrftene fra boken "Strikk til barn - sjarm i hver maske" Nydelige Vilde stråler fra flere sider :)

Sør-Trøndelag fra 28. nov 2013

I eget bilag til Orkdalsmessa har de et intervju med meg. 

Driva 27. november 2013

I drivas førjulstid: Lag sjøl til jul: En gave som varmer med en neonfarget dusk i toppen :) 

Driva 6. november 2013 

Skriver de om boklanseringen. Strikkedilla ble levebrød - og boklansering.

Strikkeappen STRIKKE fra Gyldendal 

Jeg har fått med hele fire oppskrifter i strikkeappen "STRIKKE" til Gyldendal denne gangen. Den må dere laste ned hvis dere ikke har gjort det før. Den er gratis og du får tilgang til en god del gratismønstre. Som tre fine halser fra meg.

Her kan dere som har iPhone eller iPad laste ned appen :) App til android kommer i løpet av høsten forteller Gyldendal.

Interju i avisa Nasjonen  

Lørdag 28. oktober 2013 hadde avisa Nasjonen et intervju med meg og løst og fast og boken "Strikk til barn" som kommer 1. November :) de bommet litt på tallene, men ellers var det et fint stykke i avisa.

Avisa Sør-Trøndelag 

Marte Helgetun fra Rindal er igjen bokaktuell med sine strikkeoppskrifter. Helgetun driver i tillegg blogg og nettbutikk. Helgetun har laget nesten 60 strikkeoppskrifter i boken «Strikk til barn - sjarm i hver maske» Marte Helgetun fra Rindal er aktuell med sin tredje bok om strikking...

Hjemmet uke 17/2013 Hettejakke

I Hjemmet (uke 17) er oppskriften på Hettejakken fra boka "I all enkelhet" på trykk :) 
Modellen på bildet er Thea, og fotograf Nathan Lediard. 

KK nr 6/2013 Bestefartrøye i Hexa

I denne ukens KK er det oppskriften på Bestefartrøyen som er trykk :) I salg fra fredag 8. februar.
Modellen på bildet er Kari Evensen, og fotograf Nathan Lediard.


KK nr 05/2013 strikkespesial

Mine første voksenoppskrifter kom på trykk i denne ukens KK nr 05/2013. Fire halser fikk jeg med i ukens utgave. Må innrømme at det er en alle tiders bursdagsgave :) I salg 1. februar 2013.

Driva i romjula 2012

Noen ganger går drømmer i oppfyllelse! Dette handler det om i avisa Drivas portrettintervju med meg. Fredag 28. desember 2012. I tillegg trykker de en gratisoppskrift på en av mine halser.

Bilag til Dagbladet

Bildet av Kari i høstgenseren ble brukt i et bilag til Dagbladet søndag 9.desember. Artikkelen handler om fem damer innen ulike yrker som valgte bort bylivet til fordel for å bo på landet. Som Kari Evensen sier "Å bo på bygda er ikke synonymt med å velge bort høykompetansejobbene"  Jeg kjenner meg godt igjen i denne artikkelen. Det er halvannet år siden vi flyttet fra en bylelighet på Møllenberg, til Surnadal hvor vi i disse dager starter rehabiliteringen av barndomsgården til mannen min.

Norsk Ukeblad nr 45

Slik ser det ut når min første oppskrift kom med i et ukeblad. Norsk Ukablad nr 45 i november 2012. Stor stas å komme på trykk med bilder og mønster av to av mine luer. Begge modellene fra boken min "I all enkelhet".

Avisa Sør-Trøndelag

Avisa Sør-Trøndelag hadde et portrettintervju med meg i forbindelse med at boka mi "I all enkelhet" ble lansert høsten 2012. Her kan dere se artikkelen fra avisa. Klikk på artikkelen for å lese mer.