Design by Marte Helgetun

Allerede som 10-åring strikket jeg min første fanakofte – vel og merke til barbiedukken min.
Siden dette har det vært utallige prosjekter og strikketøy i hendene mine. 


Foto: Nathan W. Lediard

Design by Marte Helgetun så dagens lys 30. november 2010 via en blogg, og utviklet seg raskt til å bli mitt levebrød. Jeg er veldig stolt over at så mange liker det jeg lager, og det gjør at jeg kan fortsette med godt mot. 2012 lanserte vi ny nettbutikk, og etablerte AS sammen med mannen min. Vi forhandler mitt favorittgarn, de beste strikkepinnene og knapper jeg selv velger å kalle smågodt. 

Jeg jobber i dag med min andre bok som kommer våren 2015 hos
 Gyldendal Forlag. Denne gangen er det strikkeoppskrifter til voksne det handler om. Den første boken min heter "Strikk til barn - sjarm i hver maske" Gyldendal forlag, boken er oversatt til tysk, svensk og dansk. Før det har jeg gitt ut to enklere bøker "I all enkelhet" og "babyluer" samt mange single strikkeoppskrifter og gratisoppskrifter.

Oppskriftene mine er klassiske, tidløse og ikke minst brukervennlige. Godt håndverk, kvalitet og detaljer står alltid i fokus. Jeg er like glad hver gang noen liker mønstrene mine så godt at de vil kjøpe dem :)

Jeg vil takke mine nærmeste, som holder ut når jeg skravler i vei om mitt. Og ikke minst en stor takk til mannen min som ikke klager så veldig mye på at jeg har okkupert en stor del av huset vårt til garnlager. Et lager som bare vokser og vokser…


Til slutt en stor takk til alle dere som legger igjen slike flotte tilbakemeldinger :) Uten dere hadde dette vært ganske kjedelig. Fortsett slik, så lover jeg å komme med masse nytt fremover.
 

Hilsen fra Marte Helgetun