strikkekurven min

Det finnes faktisk innen regler på hvor mange strikkeprosjekter du kan ha gående samtidig. Så ikke hør på dem som sier, at de må bli ferdig med det de holder på med, før de starter på noe nytt. Det tar livet av kreativiteten :) Jeg så en reklamefilm for noen år tilbake, som handlet om å ha en bh for enhver anledning. Denne damen hadde en bake-bh, en lese-bh, en tv-bh og helt sikkert en strikke-bh også. Reklamen kan ikke ha vært spesielt vellykket, for jeg husker slett ikke hvem som var avsenderen. Men dramatiseringen deres traff meg. Jeg lo godt for meg selv når jeg så den.

For meg er det på den måten med strikkeprosjekter. Jeg strikker på en pute som skal toves til spennende tv-serier, en stor ullgenser når jeg fryser, en sprek og fargeglad sommerkjole når det regner og et hekleteppe som jeg tar innimellom når jeg vil gjøre noe helt annet...

Så ikke hør på dem. Det finnes et strikketøy for en hver anledning!

Jeg har plassert min blogg i Trondhjemnorske bloggkart!