Design by Marte Helgetun

Nå har jeg endelig kommet godt igang på “det store strikkeprosjektet mitt”! Allerede som 10-åring strikket jeg min første fanakofte – vel og merke til barbiedukken min. Siden dette har det vært utallige prosjekter og strikketøy i hendene mine.

Design by Marte Helgetun ble startet 30. november 2010, og jeg nådde over all forventning 5000 treff på 40 dager. Jeg er kjempestolt over at så mange liker det jeg lager, og jeg fortsetter med godt mot. Nå har jeg endelig blitt forhandler av favorittgarnet mitt. I dag, på bursdagen min, lanserer jeg en enkel nettbutikk.

Oppskriftene mine er klassiske og tidløse, og godt håndverk, kvalitet og fine detaljer står i fokus. Jeg er veldig spent på om noen liker mønstrene mine så godt at de faktisk vil kjøpe dem. Hvem vet, kanskje det går bra også :)

Jeg vil takke søsteren min, Hanna, for fotohjelpen jeg har fått. Bennett Reklamebyrå, for hjelp med trykking av oppskriftene. En god klem til mine nærmeste, som holder ut når jeg skravler i vei om mitt.

Til slutt en stor takk til alle dere som legger igjen slike flotte tilbakemeldinger :) Uten dere hadde dette vært ganske kjedelig. Fortsett slik, så lover jeg å komme med masse nytt framover.