Jeg måtte bare lage en oppskrift på denne luen for voksne også. Til denne luen brukte jeg tre nøster lys grå Mirasol og en medium stor pelsdusk.

Legg opp 90 masker med dobbel Mirasol på en liten rundpinne nr 5, og strikk 5 omganger vrangbord *1 rett og 1 vrang*. Øk så 8 masker jevnt fordelt over neste omgang samtidig som du starter med diagrammet. Strikk 21 cm før du strikker sammen to masker i starten og slutten av perlestrikkfeltet. Gjør dette ut omgangen. Så strikker du videre mønsteret i 6 cm til. Så strikker du sammen tre og tre masker gjennom hele omgangen. trekk så tråden gjennom alle maskene og sy sammen i toppen. Lag en dusk selv eller sy på en fuskepelsdusk slik jeg gjorde.

Tegnforklaring: Blanke ruter er rettmasker, x er vrangmasker,Den første lange streken betyr: Strikk 3 masker på hjelpepinne bak arbeidet, strikk de neste 3 masker på rundpinnen din, strikk så de 3 maskene fra hjelpepinnen tilbake på pinnen din.
Den andre streken betyr: Strikk 3 masker på hjelpepinne foran arbeidet, strikk de neste 3 masker på rundpinnen din, strikk så de 3 maskene fra hjelpepinnen tilbake på pinnen din.
Her kan du bestille materialpakke på luen. Jeg har satt sammen flere fargekombinasjoner som alle står veldig godt til pelsduskene jeg har fått inn.