Lue for stor og lue for liten, damelue og herrelue, babylue, baggy lue, lue med pelsdusk og lue uten dusk, lue med fletter og lue med vrangbord. Luer for en hver smak og anledning finner du her :) men se der, strikker jeg ikke på en nå også ... dåpslue, djevellue, solhatt og alpelue. Flere tøffe luer kommer ut her etter hvert. Alle luene dere ser her ligger også ute som gratisoppskrifter på bloggen min. Bla dere tilbake, eller bruk søkefeltet til høyre slik som jeg gjør.

Lue med pelsdusk

Jeg jobber nå i disse påsketider med å sette opp butikken min slik at den blir litt lettere både for dere og for meg. Jeg gleder meg veldig til å få presentert den for dere.
I mellomtiden må dere registrere dere på den nye bloggadressen min, slik at dere får med dere alle oppdateringene. Usikker på om dere som har meg på blogglisten med gammel adresse, fortsatt vil få inn oppdateringene jeg gjør...

God påske til alle sammen!
Ikke nok med at jeg bruker påsken til å flytte bloggen over på ny løsning, vi er på flyttefot selv også. Fra Møllenberg i Trondheim til Surnadal på Nord Møre går flyttelasset. Gleder meg veldig til å få større plass både til den lille familien min, og et stadig voksende garnlager... I dag ønsket vi en veldig fin liten katt velkommen til familien. En godt voksen Russian blue. Den har allerede vist interesse for garnnøstene mine... dette kjennes veldig godt :)