Bli med i trekningen om en gratis materialpakke!

Først vil jeg benytte anledningen til å takke alle dere som har bidratt til at flere får med seg bloggen min. Tenk 50 000 treff, det er mange det :) Da jeg satte opp målet på 50 000 tenkte jeg at dette når jeg ikke før til jul. Men her sitter jeg og trekker ut to vinnere etter en og en halv måned. Helt utrolig artig.

Dagny og Marianne de har vunnet hver sin valgfrie materialpakke. Gratulerer ! Velg dere en pakke så kommer den nok en av de nærmeste dagene. Dere kan også velge marihønekjolen selv om mønsteret ikke er riktig klart enda :) Hvis det er flere Marianne og Dagnyer der ute som har vært med på lotteriet, sjekk mailen din nå. Den som får mail fra meg er vinneren!

Til slutt vil jeg takke for alle de fine kommentarene jeg har fått. Tusen, tusen takk!