Marihønekjole

Jeg er veldig glad i marihøner. De ligner litt på godteri egentlig :) Jeg måtte lage et lite minne om min sønns første møte med marihøna. Det var sol og det var sommer og nydelig terrassevær. Jeg lengter litt til sommeren, kan du godt lese mellom linjene her. Han fikk øye på en liten marihøne som tasset forbi i sine egne tanker. Han tar marihøna og putter den i munnen. Rynker pannen og spytter ut en skikkelig våt marihøne. Hun ligger helt rolig en liten stund før hun tasser videre med et vått spor etter seg. Lurer på hva hun tenkte da?

Her er en sommerkjolen til minne om denne våte marihøna :) i korallrød Babysilk.
Lover mønster og materialpakker i god tid før påske.

Ikke glem å meld dere på lotteriet mitt. Det trekkes om valgfrie materialpakker så snart jeg passerer 50 000 treff. Og nå er jeg litt over tusen unna. Regner med det blir trekning  en av de første dagene neste uke.