Nå har jeg bestemt meg for å gjøre om butikken min. Jeg  jobber med det samtidig som jeg flytter over sidene til et nytt domene. Adressen er mye enklere å huske :) og ikke minst gir det meg mye større muligheter. Jeg kommer til å sette opp direktelenking fra det gamle til det nye domenet, men riktig helt hvordan det vil fungere vet jeg ikke enda. Det eneste jeg vet er at det som kan gå galt, ofte gjør det... Det nye domenet blir www.martehelgetun.no og vil snart bli aktivtert.

Det blir spennende dager framover. Jeg kommer til å stokke om på flere ting, og forhåpentligvis blir butikken mye enkelre å bruke både for meg og for dere. Med andre ord så går det ganske bra med butikken min. Det ser ut som jeg lager ting dere liker, og det syns jeg er veldig gøy!

Hvis dere bestiller noe og ikke får svar fra meg samme dag, send meg en e-post marte@helgetun.no for å være på den sikre siden. Det kan hende siden oppfører seg litt rart i perioder, men jeg ønsker å ha den åpen likevel.