Jeg ble gjort oppmerksom på denne av en venninne i dag, og måtte bare dele denne med dere. Jeg pleier ikke å legge ut så mye slik, men denne hadde jeg virkelig sansen for. Jeg har noen uferdige prosjekter som hadde glidd rett inn :) og kjenner jeg dere rett så er jeg ikke alene ...Om poesien i det uperfekte, og om å gi oppmerksomhet til noe mislykket og tapt.  Et innsamlings og dokumentasjons prosjekt over ufullendte strikketøy og historiene bak disse.  Håpefulle begynnelser, deler av klær og brokker av "livsfortellinger" Prosjektet pågår og uferdige strikketøy mottas fortsatt.
Disse returneres etter at de er dokumentert.

De mange historiene bak de uferdige strikkeplaggene forteller om kjærlighetsforhold som ble slutt før sokken ble ferdig, pastellperioden som ikke varte så lenge, gensere som endte med en vrangbord, samt om den ene sokken som ble ferdig, mens den andre bare fikk en snor.….

Les hele artikkelen her