Jeg ble så glad når Johanna sa ja til å stille opp på disse bildene. Johanna vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg syns kommentaren hennes da hun fikk høre at sønnen min skulle hete Jo, var så skjønn: "Bare JO ... !" Det hører med til historien at Johanna kalte seg selv Hanna i starten og ble til stadighet korrigert til å si JOHanna. Tusen takk for at du er så fin Johanna!

Jeg har strikket en tunika med lomme på for aktive jenter. Strikker du den litt lenger har du en kjole første året og en tunika neste år :) Jeg har strikket denne i BabySilk, rett og slett fordi det ikke klør. Du kan også velge Mirasol, men da blir den bittelitt viere. Liker veldig godt detaljen med knappene på ermene. Tunikaen er strikket fra toppen og ned, slik at du lett kan tilpasse lengden.
Mønster på denne kommer snart. I størrelser fra baby til 14 år.