Litt rart å teke på at 100 000 har vært inne her og sett på det jeg har laget. Mange av dere har likt det dere har sett, og lagt igjen en kommentar til meg. Flere av dere har kjøpt mønster av meg. Flere har til og med handlet av meg flere ganger. Jeg har sendt ut pakker over hele verden. Noen har sendt meg bilder av det de har laget. Jeg er utrolig heldig som har dere! Tusen, tusen takk for at dere er her, og gjør det mulig for meg å fortsette med dette en stund til.Jeg lovte en liten "du er kunde nr 100 000 overraskelse" til den første bestillingen etter 100 000 treff. Det må jo bare bli et strømpepinnesett i Symphonie Rose i valgfri tykkelse. Jeg må sette opp noen regler her, for jeg ønsker jo ikke at dere løper inn å bestiller noe uten å tenke godt gjennom fargevalg, størrelser ol. Derfor blir det slik at jeg trekker ut en av dere som bestiller varer fra og med nå, og ut søndag kl 23.59 :) Da har dere god tid til å gjøre riktige valg.

Jeg tror jeg utbringer en skål for dere alle sammen i kveld!