Denne uken passerte jeg 200 000 treff på bloggen min, og i den forbindelse vil jeg gi noe tilbake til dere :) En god gammeldags loddtrekning! - Premien er en valgfri materialpakke fra et stadig voksende mønstrutvalg. Premien trekkes når jeg når 250 000 treff.


For å bli med i trekningen må dere gjøre følgende:


• Skriv en kommentar på dette innlegget (det gir deg 1 lodd i trekningen)
• Skrive et innelgg på din egen blogg om trekkingen (det gir deg 1 lodd i trekningen)
• Del dette innlegget på facebook (det gir deg 1 lodd i trekningen)
• Legg meg til i blogglisten din (det gir 1 lodd i trekningen)

Hvis dere gjør alle tingene legger jeg fire lodd med deres navn i kurven. Da er det større sjanse for at dere vinner. Gjør dere en av tingene over, har dere et lodd med navnet deres i kurven. Det blir gøy å se om det blir noe respons :) Skriv  en kommentar her på hvor mange lodd dere vil ha, så er det enklere for meg å holde oversikt.

Dette blir spennede :)