Hurra for meg som har blogget et helt år! Jeg har i løpet av dette året skrevet over 150 innlegg, lagt ut nesten 800 bilder, publisert 260 ulike produkter, og strikket veldig, veldig, veldig mange masker. Bloggen har utviklet seg fra å være et sted å vise frem det som lå i strikkekurven min, til å bli en butikk som vokser for hver dag. Jeg er så heldig at jeg har Råg, mannen min, som hjelper meg med alt det praktiske, og mange av dere har nok allerede fått en hilsen fra han.

Jeg er i full jobb i tillegg til dette, men har skiftet jobb siden jeg startet. Da vi startet bodde vi i Trondheim, og jeg jobbet i Bennett Reklamebyrå. Nå har vi flyttet hjem og bor i Surnadal på Nordmøre. Til våren starter vi å pusse opp gården der mannen min vokste opp. I disse dager starter jeg å jobbe for verdens beste garnleverandør, Du Store Alpakka, noe jeg gleder meg veldig til å komme igang med.

Og til slutt vil jeg ta luen i hånden, neie pent, og rope HEI og HURRA til alle mine fantastiske lesere. Jeg nærmer meg med stormskritt det magiske tallet 250 000 treff. Dette hadde bare vært så kjedelig uten dere!

Ikke glem konkurransen min i forrige innlegg :)