Dette er gavene du vil ha glede av hver gang du setter deg i godstolen med håndarbeidet. Nytt i år er settet med heklekroker. Et veldig hendig lite skrin med 8 heklekroker i bjørk, fra 3,5 til 8 mm. Se her

Luksuspinneskrinet ligger nok langt oppe på de fleste ønskelister. Sett med 8 par pinner i bjørk; 3,5 mm - 8 mm 4 kabler i ulike lengder, endelåser og festenøkler. Alt presentert i et hendig lite skrin. En perfekt gave til deg selv eller noen du er glad i. Se her

Jeg er alene i Norge om å selge strømpepinner i samme serie. Jeg har 20 cm lange pinner fra 3 mm til 6 mm. Og det beste av alt er at de har plass i luksusskrinet :)
Jeg har pakkepris til jul på alle 7 settene til 620,-  Se her

Jeg har også firkantede pinner i samme serie for de som ikke har prøvd det enda!
Alle disse pinnene er Symfonie Rose fra KnitPro.

Se alle pinnene jeg har her