I kveld er jeg endelig på nett igjen etter at jeg drepte macen min. Det koster litt å være forfengelig fikk jeg erfare. Jeg skulle ha en liten videokonferanse med mine kolleger på Hadeland og hadde rigget meg til foran macen med en stor latte. Jeg koblet meg opp, og fikk se bildet av meg selv i vinduet, og masse rot ... Jeg hadde ikke tid til å rydde, for jeg var jo som jeg alltid er, litt sent ute. Da fikk jeg den geniale tanken; "Hvorfor ikke snu litt på skjermen for da å få en ryddigere bakgrunn" Og det gjorde jeg. Samtidig tok jeg like godt å veltet hele glasset med latte over laptopen.

Men etter en dag hos gamle kolleger på BennettNext i Trondheim ble hele harddisken reddet og overført på ny maskin. Hva skulle jeg gjort uten dere! En kostbar måte å skaffe seg ny maskin på, men du og du hvor fin den er :)