De siste månedene har jeg vært så heldig å få jobbe med Kari Hestnes, og resten av designteamet hos Du Store Alpakka, med dette helt fantastiske garnkonseptet. Jeg har vært med på fotograferingen, og laget boken som lanseres på Gave og Interiørmessen på Lillestrøm i slutten av januar. Jeg har ikke design til denne boken, men har store forhåpninger om at et av mine design er med i neste bok :)

Dette er vårens farger, til høsten kommer det mange flere farger!

Dreamline er et helt nytt garnkonsept med tre supertynne luksusgarn som kan brukes hver for seg eller kombineres med hverandre. I tillegg kommer det en serie nydelige knapper tilpasset garnet.

Gled dere! Jeg har allerede fått strikket litt i drømmegarnet, og det lever virkelig opp til navnet sitt! :)

Kommer i butikken min i slutten av Januar!