... og gale som vi er, så løper vi ut å kjøper vårblomster å titter på hagemøbler. Meg selv intet unntak! Jeg kjøpte til og med inn grillmat... Nok om det. Et lite øyeblikk i sola med strikketøyet i fanget. Du og du hvor jeg har savnet dette! Jeg fikk ikke stikket en millimeter. Jeg hadde valgt feil strikking! Man tar ikke med seg "konsetreasjonsstrikketøyet" når man sitter å lukker øynene mot sola. Nei da plukker man frem sitt sitteisolveggenåstrikkemedøynenelukketstrikketøy og koser seg. For en hver strikkende med respekt for seg selv, har jo en strikking for all slags føreforhold.

Så skjer det som oftest skjer her på nordmøre i mars, borte var sola. Sammen med den lille varmen tok den med seg all vårstemning og forsvant...

Men jeg glemmer det ikke så lett :) blomstene står der og minner meg om det som kommer.