Det viser seg å ikke være så enkelt å finne et tilsvarende magebelte som jeg brukte på dåpskjolen. Beltet jeg brukte var fra brudekjolen min, og kjøpt i en brudestoffbutikk i Oslo. Jeg har strikket et belte som dere kan bruke hvis dere ikke finner en bånd som passer. Beltet består en en langsgående flette med perlestrikk og gullperler.

Selv sydde jeg på perlene i etterkant. Av den enkle grunn at jeg ikke liker å skyve perler mens jeg strikker. På bildet er det perler kun på den ene siden, men det er fint med perler på begge sider. Ville vise hvordan det ble både med og uten perlene. Beltet er strikket i BabySilk som dåpskjolen, på pinne nr 3,5 i tillegg trenger du en  pose med gullperler. Har du allerede startet på kjolen, send meg en mail så  kan jeg sende deg det du trenger til beltet. marte@helgetun.no

DU VIL NOK OGSÅ LIKE
Dåpskjole
Materialpakke på dåpskjolen