Det er nesten pinlig å innrømme det, men i går var jeg på min aller første strikkekafé. Sammen med de hyggelige damene på kafé og interiørbutikken 3 Venner i Rindal, inviterte vi alle vi kjente, og de vi ikke kjente så godt til "kaffelag".

Rommet ble fylt av erfarne strikkere, og noen ikke riktig fullt så rutinerte pinneførere. Det var flere som endte opp med å kjøpe sitt aller første strikketøy den kvelden. Noen ble til og med så revet med at de til og med kjøpte seg en kurv til dette første strikketøyet :) jeg lover å ikke vise det til noen uten tillatelse, men hadde du kunne vært så søt å sendt meg et bilde av kurven med strikketøyet ditt Elin? - tror vi er flere som kunne tenkt oss en jevnlig statusoppdatering på hvordan det går med dere...... og her kommer bildet av strikkekurven til Elin :) Tusen takk!