Jeg kunne like så godt ha blogget om en vinveske i dag. Hvis de fysiske lovene hadde vært på min side. Men mer eller mindre fraværende, er vel heller riktig. Ikke alt blir som man tenker, og godt er det. For denne "torky"-vesken ble jo egentlig ikke så verst. Den loer litt i starten, men det gir seg. Strikket i Misti fra Du Store Alpakka.

Det hele startet med en litt større veske, etter samme prinsipp som denne, og der skulle posen man tar ut av vinkartongen inn. Men den posen trenger nok kartongen sin for å ikke tippe over. I alle fall en konstruksjon med litt mer hold i en denne. Den virket liksom ikke før vinposen var halvfull. Jeg kunne riktignok ha skrevet i bruksanvisningen, at det var viktig å drikke jevnt mens man strikket vesken...
Men jeg likte denne vesken så godt at jeg lagde like godt en litt mindre en til tørkerullen.

Jeg følte meg litt slik som Jensemann i visa "Julepresangen" av Prøysen, der ideen om den fine presangen til slutt ble en spekefjøl. "Og at det er en nyttig ting kan ingen komme fra ... " Noen som har lyst på denne oppskriften?

Fortsatt god påske til dere alle sammen :)