Nå har jeg fått hele garnlageret mitt opp en etasje og på eget rom. Like greit å kunne lukke døren når man er ferdig. Dette må være alle strikkende sitt drømmerom! Men det var noen nøster som skulle opp trappen, som egentlig burde kalles en stige.Det har blitt noen mønster det siste året :)

Jeg er så privilegert at jeg har giftet meg med en mann med muskler. Og de liker gjerne å bruke dem. Det kan komme godt med når du er gift med meg.  For jeg ommøblerer en del kan du si...

Jeg har en strikkemaskin stående som jeg neste aldri bruker. Sist jeg brukte den strikket jeg et 10 meter langt skjerf til fotografering for Norsk Flid, og det må være minst 5 år siden :) men den skal jeg ha , og den driver da mannen min å bærer opp og ned fra loft og kjellere. For å være helt ærlig så tror jeg at han virkelig hater ikke liker den.