Hvis man tar 6 barn i alderen 1,5 -4 år, like mange foreldre, ett sett med besteforeldre, en fotograf, en designer, og en million knott, da blir det en heidundrende photoshoot :) Det var veldig vanskelig å finne noen bilder som ikke viser for mye av plaggene, men likevel viser livet.

Tusen takk til alle de nydelige små hjerteknuserne med tålmodige foreldre! Og ikke minst en stor takk til fotografen, som karte å holde fokus til tross for all knotten som svermet litt ekstra rundt han :) Takk til mamma og pappa som disket opp med matlaging og som assistent.

Jeg gleder meg veldig til å vise dere bildene, men jeg må vente litt til. Boken blir gitt ut i samarbeid med Du Store Alpakka, og vil forhåpentligvis være å finne i de garnbutikkene som fører garnet fra DSA til høsten. Og her i butikken min selvsagt :)

Gled dere!