For å bli med i trekningen om eksklusive strikkepinner til en verdi av 1000,- Du skaffer deg opp til 5 lodd ved å gjøre disse fire tingene. NB det er viktig at du skriver en kommentar på denne artikkelen om hvor mange lodd du har gjort deg fortjent til :)

Pinnene er laget i lakkert bjerk og har fargen av rosentre. Har du ikke prøvd disse pinnene før er det virkelig på tide :) Du kan velge mellom de Firkantede Cubics strømpe- og rundpinnene, Symphonie Rose strømpepinner, eller Luksuspinneskrinet i Symphonie Rose. Og det eksklusive settet med heklekroker. Her finner du alle strikkepinnene eller heklekrokene du kan velge mellom. 

1. Sende inn et bilde av et plagg dere har strikket fra ett av mine mønstre. Gjerne justert og med egne detaljer det er bare stas! Ta et bilde og send det på mail til meg marte@helgetun.no og merk tittelfeltet med STRIKKEGLEDE. Modellene du tar bilde av, kan være hvem som helst fra disse mønstrene.
Dette gir deg 2 lodd. 

2. Linke til denne konkurransen på facebook-siden din. 
Dette gir deg 1 lodd. 

3. Linke til www.martehelgetun.no på din egen blogg. 
Dette gir deg 1 lodd. 

4. Trykke liker på facebook-siden min: gå inn her og trykk liker ›› 
Dette gir deg 1 lodd. 

NB det er viktig at du skriver en kommentar på denne artikkelen om hvor mange lodd du har gjort deg fortjent til. Jeg kommer til å annonsere vinneren av konkurransen på toårsdagen til bloggen min: fredag 30. november 2012.