Det har vært en travel sommer, og det bærer frukter nå i høst. Jeg har gitt ut min første strikkebok som mange av dere allerede har skaffet dere. Nå ligger det materialpakker klare på de fleste modellene mine.

Jeg har jobbet med mine nye nettsider med skreddersydd butikkløsning for ulike størrelser og materialpakker. Her hadde jeg den store gleden av å jobbe tett sammen med gjengen på gamlejobben. En stor klem til hele teamet i Bennett Next og ikke minst Hege og Tore som jeg har hatt mest kontakt med. 

Jeg har jobbet en god del med den nye profilen til Du Store Alpakka. Ny Logo, nye hjemmesider og ny layout på deres hefter. Jeg har også fått gleden av å designe noen mønstre som er gitt ut i deres hefter. De har jeg også lagt ut som materialpakker i butikken min.

I tillegg har jeg lyst til å fortelle dere at det kommer en ny liten verdensborger i januar. Jeg tar modellrekrutteringen alvorlig :)