Jeg har allerede fortalt dere at jeg skal bli mamma igjen etter jul. Formen er ikke helt på topp, men når man venter på noe så fint tåler man litt ekstra. Dagene blir fort lange når man går delvis sykemeldt, og det gjelder å fylle tiden med meningsfylt innhold... Og innholdet i strikkekurven min bærer stort preg av det som skal skje på nyåret. Dere skal ikke se bort i fra at min neste bok kan inneholde noe til baby :) For det strikkes mye og ideene bobler her inne. Teppet på bildet er strikket i garnet Fin, en blanding av silke og alpakka fra Du Store Alpakka. Alpakka og silke er veldig godt egnet til baby.

Etter en prat med Nav fikk jeg beskjed om at sykepenger og blogging ikke er så populært. Men jeg er bare delvis sykemeldt enda :) så litt vil dere høre fra meg i tiden framover. Ikke vær redd, det blir ikke stille her av den grunn... Jeg har invitert noen gode, strikkeglade venner og skribenter til å gjesteblogge litt her inne mens jeg er sykemeldt, og i starten av permisjonen, til jeg får lov til å blogge igjen. 

Flere av dere har allerede fått en hilsen fra Råg, mannen min, som oppdaterer nettbutikken og pakker varene deres for tiden. Han har blitt ganske så flink til å holde styr på garnkvaliteter, farger og partinummer den siste tiden. Syns han trenger litt ros for innsatsen sin. Tusen takk kjære for at du er så snill mot meg. Jeg er utrolig heldig som har deg!