Gratulerer til Mette, som var en av veldig mange som sendte inn bilder, og deltok med å trekke lodd. Jeg er utrolig glad for at så mange av dere ville bli med på denne lille konkurransen. Og ikke rent så lite rørt over å se alle bidragene som kom inn ;) Dere er utrolig flinke og kreative! Fint å se at så mange av dere legger inn sin personlige lille tvist på det dere lager. Det er jo det det hele handler om, skaperglede.

Jeg har også premiert noen få med et eksemplar av boken min. Noen bilder og tilbakemeldinger kunne jeg rett og slett ikke la være å belønne :) Slik er det når hormonene styrer ...

I dag er det to år siden jeg startet å blogge, og det har vært to veldig givende og innholdsrike år. Jeg drømte ikke om at det jeg laget skulle bli så godt mottatt. Så til alle dere som går med små eller store drømmer i magen. Noen ganger går faktisk drømmene i oppfyllelse :)  

Nok en gang Tusen takk til alle som deltok!
Fortsett å se innom nettsiden min. Det blir ikke stille der med det første ...