2012 har vært et virkelig spennende år for min del, og jeg har gjort ting jeg ikke var klar over at jeg kunne. En stor drøm har gått i oppfyllelse, og en ny tid står å banker på døren min. Den som intet våger ... er det noe som heter. Jeg har mange prosjekter på pinnene som jeg gleder meg veldig til å fortelle mer om. 

Vi starter i disse dager å rehabilitere gården der mannen min vokste opp. Så godt det skal bli å få litt større plass :) Garnlageret vårt har vokst seg ganske stort i løpet av det siste året, og nå skriker det etter større plass. Og det blir det. Vi gleder oss veldig.

Det er heller ikke lenge til vi går fra å være en liten familie på tre til en familie på fire. Det skal bli veldig stas å få hilse på den vesle jenta som har sparket meg i ribbeina de siste månedene. Håper hun liker meg :) Det kommer til å bli litt stille på bloggen min i den første tiden etter fødselen, men jeg har gjort klar en del saker som kommer til å dukke opp på nyåret. Jeg har også noen gjestebloggere som kommer med bidrag, og en mann som hjelper meg hvis det er noe jeg bare må formidle til dere :) 

Jeg vil med dette ønske dere alle sammen en riktig god jul og godt nytt år! og håper jeg kan spre litt strikkeglede til dere også neste år! 

Stor klem fra meg til deg!