I morgen går vi fra å være en familie på tre, til en familie på fire. Vi har ventet lenge på dette øyeblikket. En periode så det ut til at det skulle bare bli oss tre. Men som man ofte hører om, så er det når man gir opp at det lykkes. Det samme skjedde for oss. Og denne gangen gikk det bra! Bank i bordet! Det kommer en liten jente til verden i morgen, med planlagt keisersnitt på St. Olavs. Og vi gleder oss veldig alle tre. 

Det vil bli litt stille fra oss i uken som kommer, og kanskje noen pakker ikke kommer like raskt som både dere og vi ønsker. Men mens jeg skriver dette, pakkes de siste bestillingene fram til i dag, og neste pakkedag blir nok på torsdag eller fredag. Håper dere har litt tålmodighet med oss :)


Her finner dere materialpakken på Booties i halvpatent. Det er ikke så vanskelig som det kan se ut som. Jeg kommer til å legge ut en liten video på hvordan jeg strikker denne teknikken når vi er hjemme igjen. Her kan dere se flere av videoene som allerede ligger ute. Strikke ABC

PS det er fortsatt noen dager igjen av Januartilbudet :)