Når du sender en så flott modell ut på en øde landeveg, sammen med en dyktig fotograf, ja da får man dette resultatet. Mulig jeg er en smule inhabil siden det er mine strikkeplagg de tar bilder av :) 

Her har Kari på seg en klassisk Bestefartrøye strikket i verdens deiligste garn Hexa. Genseren er strikket i fargen lys sand, på pinne nr 7. Det ble en tidløs genser du kommer til å glede av i mange år. Tror jeg må strikke en til mannen min i grått...


Denne enkle grå jakken har jeg hatt liggende ferdig en stund. Den har bare ventet på at de riktige knappene skulle dukket opp. Og nå ble den akkurat slik jeg hadde sett den for meg.

Jakken er strikket fra halsen og ned noe som gjør at du kan få armene og jakken i akkurat riktig lengde. Jeg liker å starte fra toppen på denne type plagg. Da er du sikker på at det blir riktig i halsen fra starten av. 

Det er så artig å jobbe med så flinke folk.
En stor takk til Kari Evensen og Nathan Lediard for nok en flott jobb!