Skrevet av Råg Schei
Ektemann 

I bilen hjem fra barnehagen her om dagen kikket junior lurt på meg. Jeg vet hva vi skal kjøpe til mamma til jul, sa han. Garn eller strikkepinner, sier han fornøyd og setter seg litt bedre til rette i bilstolen. Han har åpenbart fått med seg hva hun liker. 

  

Selv innrømmer jeg glatt at innpakningen ikke er like viktig. – men skulle denne ha inneholdt en god røkt single malt whisky hadde jeg sagt meg godt fornøyd med julekvelden. Dette er Martes nyeste mønster, og materialpakken til denne finner dere i innlegget under.


10 julegavetips 

Bestiller du julegavene før helgen rekker vi postens frist som er den 16. desember. 


1. Øverst troner luksuspinneskrinet. Finere gave til en strikker finnes ikke.

        

2. Garn og pinner til en av disse fire halsene. Til alle disse halsene bruker du 4 nøster fin og pinne nr 5. Da kan strikkeprosjektet startes allerede på julekvelden. Oppskriftene finnes gratis på nettsiden.3. Vi har også dette fine skrinet med heklekroker i Symphonie Rose. 

4. Julerød portemone finnes som materialpakke. Kjøper du med pinner i tillegg kan prosjektet startes allerede julekvelden.

5. Ikke glem boken til Marte "I all enkelhet" den er det mange som ønsker seg til jul. Perfekt til alle mødre og bestemødre.

6. Skuldervarmeren i Hexa passer alle aldre. 

7. Vinveske i Misti


8. Portemoné med fletter ble en vinner under fjorårets juletre.

9. Materialpakke med en av luene fra boken "I all enkelhet" og boken.

10. Sett med alle strømpepinnene i Symphonie Rose serien.