Vi har innført månedens tilbud her i nettbutikken vår, og i februar er vi litt ekstra gavmilde. Vi feirer 2 års-jubileum siden vi solgte vårt første mønster 2. februar 2011. I tillegg har jeg selv bursdag på samme dag. Og jeg elsker bursdager :) Vi har allerede fått verdens fineste gave. Lille Ellen som kom til verden på mandag. Spre tilbudet til venner å kjente så kanskje vi passerer 3000 liker på facebooksiden vår også. 

Hvis du bestiller materialpakke til en av disse fire halsene, får du et supertilbud på strikkepinner :) 3 strikkepinner for prisen av 2. Vi gir deg den billigste :) Her finner du pinnene. Har du ikke prøvd å strikke med disse bjørkepinnene enda er det på høy tid!

NB Tilbudet trekkes fra på fakturaen. Ikke fortvil hvis ordrebekreftelsen du mottar inneholder prisen på alle tre pinnene. (ikke alt vi klarer å automatisere enda). Dette gjelder kun strikkepinner, ikke vaiere, skrin/sett eller tilbehør. Du kan velge mellom: Løse tupper, strømpepinner, og rundpinner. 

Alle disse halsene bruker 4 nøster Fin og strikkes på pinne nr 5. Alle fire halsene ligger også ute som gratisoppskrifter :)
I tillegg finner du dem på trykk i KK nr 5 som kom ut i butikkene 1. februar 2013. Mine første voksenoppskrifter på trykk i et ukeblad...

Strikke ABC Jeg holder på å gjøre klar noen videoer som vier hvordan du strikker patentstrikk og flette. Disse håper jeg vi får ut i løpet av morgendagen. Du vil finne dem her sammen med andre strikke videoer. Slik legger du opp, feller av, strikker rett og vrang, masker sammen og det du ellers måtte trenge.