Nå driver jeg å tester ut de nye uknekkelige strikkepinnene fra Du Store Alpakka. De er laget av karbon, og har en metallbelagt tupp. De ligger veldig godt i hånden og kommer i de aller tynneste utgavene. Jeg har faktisk forsøkt å knekke en pinne, men jeg får det ikke til... og det lover veldig godt :) alt er bedre enn de gamle metallpinnene, samtidig får man fordelen med metalltuppen.

Du Store Alpakka skriver på sine hjemmesider; Kombinasjon av to allsidige materialer, karbonfiber og metalltupp, er garantert å gi en enestående strikkeopplevelse! Ingen andre strikkepinne kommer nærmere dette! Ideell for alle typer garn og for hvert prosjekt. Varm å røre og skånsom i hånden.

Jeg har allerede fått inn to størrelser i strømpepinner, resten av pinnene kommer ganske snart lovte DSA. Jeg gleder meg, 20 cm i tykkelsene 2 mm og 2,5 mm har jeg allerede på lager :)