Men det har blitt strikket veldig mye her inne ;) hvis det hjelper ... 

Hytta vår er til sags. Vi har bodd her de siste to årene i påvente av at gården vår skal bli innflyttingsklar. Men nå er det på tide å legge den ut for salg. Det er litt vemodig, men jeg håper den kan glede noen andre slik den har gledet oss. Hytten har jeg tegnet selv sammen med min far. Hver minste detalj er nøye gjennomtenkt og valgt ut. 

Jeg er veldig glad i gulvet vi valgte. Massiv oljet eik. Det er nydelig å gå på barbeint. Og litt snikreklame for boka mi måtte jo bli med.
Alle rom harmonerer i fargene. Sand og gråblå nyanser går igjen fra rom til rom. 


Vi har brukt samme fotografen på å ta bilder av hytta vår som vi brukte på boka mi "I all enkelhet" noe man enkelt kan se på bildene ;) godt fornøyd! Tusen takk Nathan for at du er så flink. Hvis dere ser nøye etter er det ikke fritt for litt snikreklame i disse bildene ... 

Her kan dere se hytta vår på finn.no hvis noen skulle være interesert i det :)