Et par nøster fra Debbie Bliss var ett av mine første internettkjøp fra England. Jeg gledet meg som en lite unge til garnet skulle komme, og det levde virkelig opp til forventningene. Så hvorfor ikke selge enda en favoritt i nettbutikken min? 

Det første garnet jeg legger ut er Debbie Bliss ecobaby Fairtrade som er av 100% organisk bomull. Garnet er forholdsvis nytt på markedet, og har nydelige farger. Jeg satte opp noen fargebretter under slik at dere kan se hvilke toner som kommer. Jeg har ikke fått riktig alle fargene enda, men legger ut de jeg har fått så langt ... Du finner dem i nettbutikken min :)

Veldig fin kombinasjon med to lillatoner kombinert med isblått og kitt.

En litt mer sommerlig fargepalett med Korall, isblå og pudderrosa.

Det er vår og det spirer. Veldig fine grønntoner som er friske men dempet. Jeg har allerede noe på pinnene i den mørkegrønne :)
Husk at fargene varierer veldig fra skjerm til skjerm.