Føler meg litt som Pippi her jeg sitter og gjør ting jeg ikke kan... 
 "Det har jeg aldri gjort før, så det tror jeg sikkert jeg kan klare." Jeg liker måten hun tenker på. Hun er ikke så opptatt av hva andre mener eller tenker. Hun gjør som hun selv vil, og det liker jeg.  "Gör som du vill, det är det bästa. Det har jag alltid tyckt!" Pippi


Dette er første gang jeg skriver en hekleoppskrift. Så hvorfor ikke. Jeg har skrevet den både med diagram og forklaringer linje for linje. Kom gjerne med ris og ros. Jeg er ingen stor hekler, men syns det blir så fint og ikke minst i kombinasjon med strikking og stoffer. Det kommer helt sikkert mer hekling etter hver her på bloggen min :) 

Modellen på bildet er mitt lille tantebarn Julie som bare er noen uker gammel på disse bildene. Her finner dere oppskriften, og den er klar til utsening like over helga :)

Denne blomsten kom jr med til meg en morgen da han og pappan hans allerede var litt sent ute. De små ting i livet som bare er er så vakre.